Concurs de fotos “Grans famílies, grans moments”: Imatges d’una quarantena en família nombrosa

Com estan vivint les famílies nombroses el confinament?, com es treballa i estudia a casa sent molts i amb poc espai?, quin ambient es respira aquests dies en aquestes llars?…

Tot això i molt més és el que volem saber a través del Concurs Nacional de Fotografia Famliar “Grans famílies, grans moments”, un certamen convocat per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) sota el títol “Imatges d’una quarantena en família nombrosa “, amb la col·laboració de Viatges Eroski, El Corte Inglés / Hipercor i Décimas.

El concurs està dirigit a totes les famílies nombroses associades a alguna associació integrada en la Federació Espanyola de Famílies Nombrosa, que podran participar enviant fins a 5 fotos per família sobre moments de la vida a casa durant aquestes setmanes de confinament, que reflecteixin l’esperit amb el que les famílies nombroses han afrontat i s’han adaptat a aquesta particular situació.

El certamen compta amb 6 fantàstics premis: una estada de cap de setmana per a tota la família ofertada per Viatges Eroski a una destinació nacional, quan es pugui gaudir; dos premis de 300 euros cadascun en vals de compra per als supermercats d’Hipercor i El Corte Inglés i tres premis de 150 euros cadascun en vals de compra de Décimas.
No deixeu de participar-hi! Les millors fotos rebudes, a més de guanyar algun dels premis, seran publicades a La Revista de les FEFN. El termini de participació en el concurs és de l’1 al 10 de maig de 2020 a través del correu a concursodefotos@familiasnumerosas.org.

Consulta tots els detalls del concurs en les Bases del certamen, aquí.

Feu un comentari