Comencem les reunions de treball amb empreses amigues de les famílies nombroses

FANOC ha començat aquest dimecres 22 de febrer una sèrie de esmorzars amb les empreses amigues que oferten beneficis a famílies nombroses, per a crear sinèrgies i veure com millorar els serveis que entre tots els hi donem.

A la primera sessió han participat representants de lleure, com Illa Fantasia o El Poble Espanyol, de serveis, com Nexus psicòlegs, o d’assegurances, com Sanitas.

Raul Sanchez, director de l’associació, ha fet un resum de les activitats més destacades de FANOC durant 2022 i els reptes i objectius per a l’any 2023, com poden ser el proper X Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya, o els premis a les millors empreses votades per les famílies associades, etc.

Durant la reunió han sortit bones idees per impulsar activitats per a les famílies conjuntament amb les empreses (gincanes, curses populars, etc), així com s’ha valorat positivament la bona acceptació entre els socis dels sortejos mensuals d’obsequis d’empreses i comerços. També s’han recollit algunes propostes per millorar la usabilitat i la informació de la nostra web.

Al final de la sessió, FANOC ha sortejat un “emailing” exclusiu de promoció entre les empreses participants.

Feu un comentari