Castelldefels serà una destinació avalada pel Segell de Turisme Familiar

El passat dijous 23 de juliol FANOC va realitzar l’auditoria a Castelldefels per tal de lliurar-li el Segell de Turisme Familiar que atorga la “Federación Española de Familias Numerosas” (FEFN) com a destinació que aposta tant en programes dissenyats especialment per a les visites turístiques de les famílies, com en espais i equipaments adaptats a les famílies.

També ofereix multitud d’activitats infantils i familiars com tallers de manualitats, cuina i medi ambient, entre d’altres, i també diferents esdeveniments esportius com torneig de volei platja i kitesurf o diferents concerts a l’aire lliure. Pots veure aquí l’agenda d’activitats.

Durant la visita de FANOC per realitzar l’auditoria es van visitar diverses destinacions de Castelldefels, es va iniciar la visita a la Oficina d’Informació Turística amb Sr. Miguel Angel Vázquez, cap de l’Àrea de Turisme i Sra.Clara Carbonell.

A continuació es va visitar el Castell de Castelldefels on el Sr. Alfonso López, historiador i cap de l’Àrea de Cooperació i Participació va ensenyar a FANOC totes les estances, accessos i jardins del castell.

Posteriorment es va visitar el Canal Olímpic de Castelldefels un dels llocs d’oci més coneguts de la ciutat. Durant aquesta visita la Sra. Helena Rodriguez, directora Esportiva del Canal i el Sr. Albert Garcia, cap de la Secció d’Esports, van explicar a FANOC la multitud d’activitats per a nens i joves que ofereixen.

Finalment es va visitar l’Espai Cinema Familiar a l’aire lliure, l’Espai de la Mar que ofereix activitats esportives per a nens i nenes i la Biblioteca de la Platja amb la Sra. Eva Buzón, Tècnica de la Biblioteca R.F.Jurado.

Feu un comentari