Castelldefels rep el Segell de Turisme Familiar

Castelldefels ha rebut el Segell de Turisme Familiar per tots els recursos i serveis de qualitat especialitzats en famílies, una àmplia oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les seves necessitats, així com una àmplia proposta d’entreteniment i un extens programa d’animació per a tota la família. La distinció, atorgada per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), ha estat lliurada avui dilluns 2 de novembre en un acte online on han participat Eva López, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, Miguel A. Vázquez, cap de l’Àrea de Turisme de Castelldefels i la presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), Emilia Tarifa, en representació de la FEFN.

El Cap de Turisme de Castelldefels, Miguel A. Vázquez ha explicat que aquesta ciutat és un lloc molt adequat per al turisme familiar tant per ubicació perquè està molt a prop de Barcelona, com ​​per l’allotjament i qualitat en la restauració. Disposa a més de molta oferta esportiva per a les famílies i una platja de 5 km amb una gran amplitud.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, Eva López, ha agraït a FANOC i la FEFN la predisposició per conèixer la ciutat de Castelldefels com a destinació turística de famílies nombroses i l’organització d’aquest acte online per al lliurament del segell de turisme familiar. Així mateix ha remarcat la multitud d’activitats infantils i juvenils que les famílies poden trobar en aquesta ciutat.

Finalment, la presidenta de FANOC, Emilia Tarifa, ha explicat que el Segell de Turisme Familiar va néixer per donar un reconeixement a l’oferta d’oci i cultura destinat al turisme familiar i les destinacions com Castelldefels, amb multitud de programes dissenyats per a les famílies, són llocs d’interès i és important que es donin a conèixer a tota Espanya.

A continuació, pots veure el vídeo d’aquest acte:

X