Caprabo col·labora en el 30 aniversari de FANOC

En el 30 aniversari de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) Caprabo s’uneix a la celebració i junts hem preparat un sorpresa molt especial per a les famílies que porten més de 25 anys associades.

La crisi de la COVID-19 ha incidit molt en les famílies de més membres i FANOC ha sabut adaptar-se per seguir assessorant i buscant solucions a les inquietuds de les famílies nombroses.

Caprabo porta anys donant suport a les famílies nombroses de FANOC, brindant avantatges especials, tant amb descomptes en les seves compres en els nostres supermercats com en la canastreta Benvingut Nadó. En el 30 aniversari de FANOC, Caprabo s’uneix a la celebració per felicitar, amb un lot de productes, a les 23 famílies nombroses que compleixen més de 25 anys associades. De la mà de Caprabo hem aconseguit millores per a les grans famílies de les llars catalanes.

A continuació podeu veure una recopilació d’ imatges i comentaris d’algunes famílies que han gaudit dels lots de productes de Caprabo:

 

Feu un comentari