Ara aprendre anglès en família és més fàcil que mai

Cada cop estem tots més conscienciats de la importància de saber anglès. No només per comunicar-se o viatjar, sinó per tenir més oportunitats laborals. Sabem que l’anglès és a la llista de prioritats de totes les famílies i, per això, volem brindar l’oportunitat de portar-lo al dia com més aviat millor.

Els cursos de What’s Up! per a adults i teens estan enfocats a la conversa, perquè es pugui guanyar fluïdesa amb facilitat i es pugui ser resolutiu en qualsevol mena de situació. Tenim dos tipus de classe: les Face2Face, enfocades a treballar la gramàtica -però sempre des de la practicitat-, i les Have Fun, 100% pràctiques per repassar tot allò que s’ha après durant la setmana. Creiem fermament que la millor manera d’interioritzar un idioma és passant-ho bé mentre s’aprèn, així que garantim que totes les nostres classes, a més d’interessants, són divertides. T’assegurem que el mètode Living English és diferent de tot el que hagis conegut!

La majoria d’acadèmies d’anglès es regeixen per mètodes tradicionals i que, a la pràctica, no són gaire efectius. Aquí no volem que els students siguin passius i es limitin a prendre apunts o resoldre exercicis: els instem a parlar anglès des del primer moment i posem èmfasi que no hi ha errors, només aprenentatge. A més, amb la nostra tarifa plana i els nostres horaris flexibles, és més fàcil que mai poder compaginar les classes amb el teu dia a dia. Només cal reservar la classe que més et convingui i assistir-hi quan vulguis! Sense horaris fixos perquè no et saltis compromisos i puguis seguir cuidant les teves prioritats.

Per apropar l’idioma encara més a les famílies volem oferir un descompte del 20% per a tots els socis de FANOC. Aquest setembre serà més fàcil que mai posar-se les piles amb l’anglès i preparat pel futur!

Podeu mirar aquí la oferta de What’s Up! per a socis de FANOC.

Feu un comentari