Apunta’t a «Els dimecres en família amb la UFV», un cicle de conferències sobre temes d’interès per a pares i fills

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) i la Universitat Francisco de Vitòria (UFV) s’han unit per ajudar als pares en la tasca d’educar i aconseguir el benestar emocional dels fills. Per a això, han organitzat un cicle de conferències sobre temes d’interès per als pares al voltant de l’educació, l’estat emocional en els moments actuals o l’ús i l’abús de les pantalles.

Amb el títol «Els dimecres en família amb UFV», al llarg del mes d’abril, cada dimecres, a les 18:30 h., La UFV i la FEFN oferiran a les famílies una conferència impartida per un professor d’aquesta Universitat, especialista en la matèria. La primera sessió tindrà lloc el 7 d’abril amb el títol «Adolescents a la recerca d’un futur», que serà impartida per Crespí Rupérez, logopeda, mestra i psicomotricista, màster en Neuropsicologia i Educació i Màster en Acompanyament Educatiu, i l’objectiu serà donar pautes a les famílies per ajudar als fills a prendre una bona decisió a l’hora de triar la seva carrera. La mateixa qüestió es tractarà el 14 d’abril, també de la mà de Maria Crespí, en aquest cas, amb el títol «Orientació professional en temps de pandèmia».

Les dues següents sessions tindran lloc els dies 21 i 28 i se centraran en la “fatiga pandèmica” generada per la crisi, després de més d’un any, especialment a les llars amb nens, i serà impartida per Elena Arderius Sánchez, psicòloga sanitària, mediadora familiar i directora del CAIF UFV (Centre d’Acompanyament Integral a la Família), que donarà unes claus per superar el tedi i el desànim provocat per la pandèmia.

«Pantalles a tota hora, com regular l’ús de les noves tecnologies estant sempre a casa» és el títol de l’última sessió, el 28 d’abril, que impartiran Mariel Medrano, psicòloga sanitària al CAIF UFV (Centre d’Acompanyament Integral a la família), i en la qual es plantejaran alternatives d’oci en família per temps en què pares i fills estan hiperconnectats. . Clica en aquest enllaç per apuntar-te a les sessions.

La Universitat Francisco de Vitòria compta amb una àmplia oferta educativa de graus universitaris i de Formació Professional, als quals, gràcies a un conveni amb la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, les famílies nombroses poden optar amb facilitats, a través de les beques d’estudis de la UFV per als integrants d’aquestes famílies.

Feu un comentari