Aprendre idiomes

Com i quan ho necessitis

Pla flexible per a famílies

Sistema pedagògic propi

El coneixement d’idiomes és considerat per la UE una de les principals bases del currículum de qualsevol estudiant. Moltes universitats estrangeres ja demanen el TOEFL (examen de nivell d’idioma) per a entrar.

No només parlar dos idiomes a nivell bilingüe és imprescindible, sinó 3 o 4. Els viatges, els programes d’immersió lingüística, campaments o cursos d’idiomes a l’estranger són una carrera d’obstacles per a nosaltres els pares des que són petits, invertint esforç, energia i pressupost!

Poder conciliar la vida familiar i la formació dels fills, cada vegada més exigent, és tot un art. Com mare i pedagoga vaig pensar en el que a mi m’hagués agradat trobar quan tenia fills en edat estudiantil, una plataforma on pogués improvisar, organitzar i supervisar l’aprenentatge dels idiomes i fos totalment flexible per a la meva conciliació familiar.

Poder canviar una hora de classe quan voldria, improvisar una quan la necessitaven, sigui festiu, vacances, o fora d’horari laboral, ajustar-se a l’economia familiar. A mi m’havia passat tenir un aniversari, una visita mèdica… i que coincidia amb la seva hora de classe Perd la classe?, es perd la celebració?, haig de canviar l’hora del metge?

Fer que els fills aprofitin aquestes estones mortes que es perden i programar o improvisar les classes segons les necessitats i poder disposar de més temps lliure en família.

Els idiomes s’han d’anar conreant sense pressa, però sense pausa, sense deixar-los, a poc a poc, any rere any, per a poder arribar als estudis superiors amb aquest aspecte del currículum ja solucionat.

Si creus que els teus fills necessiten fins i tot afermar els idiomes per a ser totalment bilingüe, però vols controlar la despesa, flexibilitat per a poder conciliar la teva vida familiar i tenir un seguiment del seu aprenentatge Amadeoo.com és la plataforma que t’ajudarà en aquest aspecte de l’educació dels teus fills, creada per pedagogs i professors experts amb més de 30 anys d’experiència.

 

Ana Trinxet

Pedagoga i CEO de Viafamilies.com i Amadeoo.com

www.amadeoo.com

 

Feu un comentari