Així podran sortir els nens al carrer des del diumenge 26 d’abril

El Govern deixarà que fins a tres nens puguin sortir al carrer una hora acompanyats per un adult per córrer, saltar i fer exercici a un quilòmetre de casa, respectant el distanciament social aconsellat per les autoritats sanitàries.

Segons ha assegurat el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ahir dijous 23 d’abril, fins a 3 nens amb un adult podran sortir des de diumenge i portar les seves pròpies joguines, com una pilota o el patinet. La mesura afecta a la franja d’edat de 0 a 14 anys i també poden acompanyar-los germans majors de 18 anys.

Els nens/es de la franja entre 14 i 18 anys podran sortir al carrer sempre que compleixin amb les mateixes excepcions que els adults.

Els nens podran sortir de 09:00 a 21:00 hores, ja sigui per fer una passejada o anar en bicicleta acompanyats per un adult que convisqui amb ells i que es farà responsable.

No podran fer ús dels parcs infantils que seguiran tancats. I també hauran de respectar sempre les mesures de distanciament social aconsellades per l’autoritat sanitària entre un i dos metres.

 

 

 

Feu un comentari