Té descompte per família nombrosa Disneyland París?

Disneyland és una de les destinacions més escollides tant pels més petits de la família com pels més grans. Tant se val l’edat que tinguis; sempre és un grandiós pla anar a un parc daquestes característiques.

Pràcticament a 32 quilòmetres de la ciutat de Paris, trobem Disneyland Paris, un complex turístic recreacional i de vacances amb una superfície de més de 2200 hectàrees. Gràcies a les seves atraccions, és un dels llocs amb més afluència de turistes de tot Europa, amb milions de visitants cada any.

Si estàs pensant a anar al parc amb la teva família, et presentem una guia amb la informació imprescindible perquè siguin unes vacances inoblidables.

Com planificar el teu viatge a Disneyland París sent família nombrosa

Perquè un viatge en família sigui únic i surti a la perfecció, cal organitzar-se. Ja sigui pel que fa a desplaçament com també allotjament i activitats, cada detall ha d’estar analitzat i programat perquè l’experiència sigui la millor possible.

En el cas de viatjar en família nombrosa, cal prestar especial atenció a les prestacions que ens pot donar el parc on anem. És molt important que cada membre de la família tingui coses per fer i es diverteixi al seu gust.

A continuació, parlarem de tres aspectes essencials per tenir un viatge sense igual. Pren paper i boli i apunta les dades següents.

Desplaçament

A l’hora de desplaçar-vos, cal analitzar quina és l’opció més còmoda i econòmica. En cas de ser una família a qui li agrada viatjar en carretera, una bona opció és fer-ho amb cotxe. El camí d’Espanya a París és molt atractiu i ofereix nombrosos pobles i atraccions que es poden visitar. Tot i això, hauràs de calcular les despeses en gasolina i en allotjament, en cas de fer-ho en més d’un dia.

Una altra opció a l’hora de desplaçar-se és fer-ho amb avió. Al tractar-se d’una ciutat tan important com París, trobaràs vols disponibles des de diversos aeroports locals. Des de la capital francesa podràs escollir com anar cap a Disneyland, amb tren o amb bus.

Allotjament

Pel que fa a l’allotjament a Disneyland Paris, pots triar entre allotjar-te a París o una altra localitat propera, o fer-ho dins del mateix parc. Al mateix recinte hi ha els hotels Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, Disney’s Newport Bay Club, Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Hotel Cheyenne, Disney’s Hotel Santa Fe i Disney’s Davy Crockett Ranch.

Cadascun té temàtiques diferents i estan ubicats de llarg a llarg del parc. Hauràs de triar el que millor s’adeqüi a les vostres necessitats i al vostre pressupost.

Dies al parc

Ara bé, arribem al punt més sensible. En el moment de comprar les entrades, cal analitzar quants dies se n’anirà al parc. Les entrades individuals poden resultar una mica cares, però si es vol visitar una única vegada, està molt bé.

Després, pots optar pels passis anuals. Aquests bons permeten entrar als dos parcs des de 150 dies fins a 365 dies a l’any. A més, i depenent del tipus de passi que es compri, ofereixen alguns avantatges addicionals com pàrquing gratuït, descompte a botigues Disney, i molt més. Els passis es classifiquen a Discovery, Magic Flex, Magic Plus i Infinity. Cadascun tenen diferents característiques i qualitats.

Pel que fa a les activitats dins del parc, hi ha un munt d’atraccions, espectacles i serveis per als nens de totes les edats, cosa que fa de Disneyland Paris la destinació perfecta per a les famílies amb nadons i nens petits.

A més, els pares amb nadons podran aprofitar al màxim la visita amb Rider Switch, on la parella es podrà tornar per pujar a les atraccions sense haver de fer cua de nou, així com amb el servei de mainadera de l’hotel.

Totes aquestes atraccions se sotmeten a proves rigoroses per garantir que els convidats de totes les edats i mides gaudeixin de la vostra estada en seguretat i confort. A més, les cadires de passeig es poden llogar a la botiga de lloguer de cadires de rodes i cotxets/cadires de passeig, ubicada a Town Square Terrace, a prop de l’entrada del Parc.

Opcions de descompte de família nombrosa per a Disneyland

Pel que fa a descomptes específics per a famílies nombroses a Disneyland Paris, actualment no n’hi ha cap. Si bé abans hi havia un descompte del 20% a la compra d’entrades, aquesta promoció ja no està en vigor. Tanmateix, hi ha diverses agències de viatges que han obtingut el “Sello de Turismo Familiar” i que ofereixen diferents avantatges per a les famílies nombroses com per exemple, en el finançament dels viatges, paquets d’escapades, etc. Pots veure-ho aquí: https://familiayturismo.com/experiencias/agencias-de-viaje

X