Supermercats amb descomptes per a famílies nombroses

Les famílies nombroses compten amb uns certs beneficis fiscals tant a nivell nacional com municipal. Sumats a aquests, nombroses empreses també ofereixen determinades ajudes a l’hora de realitzar compres en els seus establiments. I els supermercats no són l’excepció.

A continuació, detallarem els principals supermercats amb descomptes per a famílies nombroses.

Carrefour

Carrefour ofereix la Targeta Superfamílies, la qual podràs sol·licitar si posseeixes el Títol Oficial de Família Nombrosa en vigor. Simplement, has d’acostar-te a qualsevol centre d’aquest supermercat i te la donaran de manera immediata i gratuïta.

A més de tots els avantatges de ser soci del Club Carrefour, se’t descomptarà l’IVA dels productes frescos. D’aquesta manera, tindràs beneficis a l’hora de comprar en carnisseria, xarcuteria, peixateria, fleca, fruites i verdures, formatges i ous, pastisseria i plats cuinats.

Supercor, Hipercor i El Corte Inglés

Aquests supermercats col·laboren des de fa més de 8 anys amb la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) i ofereixen diferents promocions per a les famílies nombroses, les quals es mantenen mes a mes. Així que, si ets membre de qualsevol associació de famílies nombroses adherida a la FEFN, tens accés a un cupó mensual de 10€ de descompte directe per a compres superiors a 60€ en alimentació, neteja i perfumeria, que podràs usar en els seus centres, tant a les botigues físiques com en botigues en línia. Per a accedir a la promoció, simplement has de registrar-te aquí , i indicar el teu número d’associat perquè cada mes trobis en el teu perfil el cupó familiar, de tal forma que podràs consultar-lo quan vulguis i canviar-lo sempre dins del mes en curs.

Veritas

Gaudeix d’un 5% de descompte addicional. En les compres que realitzis en els supermercats Veritas podràs gaudir d’aquest descompte de manera addicional a les ofertes aplicades en els productes (no és acumulatiu en cas de promocions generals aplicades a nivell categoria de producte o botiga). Com aconseguir el meu descompte exclusiu per ser sòcia/soci de FANOC? Per a poder gaudir del teu descompte addicional exclusiu, has de pertànyer al Club Veritas. Pots descarregar-te l’APP Veritas o registra’t a la botiga en línia. Després, escriu un mail a hola@veritas.es indicant com a assumpte “beneficio exclusiu”: Núm. de targeta Veritas (codi de 5 dígits) i còpia escanejada de la teva targeta de sòcia/a de FANOC. En 48 hores hàbils Veritas t’identificarà com a client seu i podràs aconseguir aquest descompte addicional exclusiu fix.

Caprabo

Si tens targeta Club Caprabo i ets família nombrosa podràs accedir a avantatges especials en tots els supermercats Caprabo de Catalunya i Capraboacasa: Rebràs el 5% de les teves compres acumulat en la teva Targeta Club Caprabo si les teves compres mensuals superen els 200 €. I si has tingut fa una mica un bebè, no oblidis sol·licitar el teu canastilla Benvingut Bebè doble per a famílies nombroses! Aquest és l’únic supermercat que té aquesta iniciativa.

Calfruitos

És una cadena especialitzada en alimentació que ofereix a les famílies nombroses un 5% de descompte en les compres realitzades a la botiga en línia o botigues físiques. Cal donar-se d’alta en la web i enviar un mail a hola@calfruitos.com amb l’assumpte “Família Nombrosa”, indicant el nom de l’usuari i adjuntant una imatge del carnet de soci o de família nombrosa. A les botigues físiques serà necessari presentar el carnet de soci o de família nombrosa.

Ulabox

I si no tens molt temps i sols comprar en línia ulabox és l’únic Súper en línia amb Frescos del Mercat Municipal: pots fer la teva compra completa del Súper i del Mercat Municipal alhora: un sol carret i un sol lliurament! Rep-la en 1 h, el mateix dia o quan tu vulguis, i si no quedes satisfet, et retornen els diners… A més tenen un munt de promocions cada setmana. Disponible en web i en app.

Per als socis de FANOC tenen uns descomptes especials: -45€ de descompte cada mes! I -20€ de descompte a la teva 1ª compra. Els 45€ mensuals es poden obtenir a través de 3 cupons de 15€ (mínim de compra 99€), aplicant-ne un a cada compra. No inclou el descompte de 20€ a la 1a compra, que és addicional si ets client nou.
Compra mínima de 99€ per al descompte de 1a compra i per als descomptes mensuals
No acumulable amb altres codis promocionals (però sí amb totes les promocions tipus 3×2, 2a -50%… comunicades a la web/app)
Per gaudir d’aquesta promoció cal afegir el codi promocional del mes corresponent un cop omplert el carretó.

Aquests són només alguns dels establiments que ofereixen promocions exclusives per a famílies nombroses.

Feu un comentari