Supermercats amb descomptes per a famílies nombroses

Les famílies nombroses compten amb uns certs beneficis fiscals tant a nivell nacional com municipal. Sumats a aquests, nombroses empreses també ofereixen determinades ajudes a l’hora de realitzar compres en els seus establiments. I els supermercats no són l’excepció.

A continuació, detallarem els principals supermercats amb descomptes per a famílies nombroses.

Carrefour

Carrefour ofereix la Targeta Superfamílies, la qual podràs sol·licitar si posseeixes el Títol Oficial de Família Nombrosa en vigor. Simplement, has d’acostar-te a qualsevol centre d’aquest supermercat i te la donaran de manera immediata i gratuïta.
A més de tots els avantatges de ser soci del Club Carrefour, se’t descomptarà l’IVA dels productes frescos. D’aquesta manera, tindràs beneficis a l’hora de comprar en carnisseria, xarcuteria, peixateria, fleca, fruites i verdures, formatges i ous, pastisseria i plats cuinats.

Hipercor i El Corte Inglés

Aquests supermercats ofereixen diferents promocions per a les famílies nombroses, les quals es mantenen mes a mes. Amb la seva campanya Amics de la família, des de fa més de sis anys que col·labora amb la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN). És així que ofereixen un cupó de 10 € cada mes canviable en compres superiors a 50 € en alimentació, neteja i perfumeria en Hipercor i en el Supermercat El Corte Inglés.
Simplement has de registrar-te en el seu web i completar els diferents camps perquè cada mes trobis en el teu perfil el cupó familiar, de tal forma que podràs consultar-lo quan vulguis i canviar-lo sempre dins del mes en curs. A més, ofereixen descomptes del 5% en gran varietat de productes per a famílies nombroses.

Alcampo

Aquesta cadena de supermercats no ofereix una promoció exclusiva per a famílies nombroses, però sí que compta amb la Targeta Alcampo, la qual et farà accedir a unes certes promocions i descomptes en botiga.

La seva adquisició és completament gratuïta., sense quotes anuals o costos de manteniment. A més, es pot consultar l’extracte de la teva targeta en qualsevol moment a través de la web i gestionar els mètodes de pagament.

Amb la teva Targeta Alcampo pots triar la forma de pagament que més et convingui en passar per caixa o a través de la teva àrea privada, i elles són:

● Petites quotes (Quota Fàcil): Segons condicions de contracte de targeta
● Fi de mes: Paga totes les compres que realitzis el dia 1 del mes següent
● Finançament especial: Ajorna les teves compres de 3 a 36 mesos

Mes a mes, els hipermercats tenen ofertes exclusives per a compres amb Targeta Alcampo.

Caprabo

En tots els supermercats Caprabo de Catalunya i Capraboacasa. Si tens targeta Club Caprabo i ets família nombrosa, Caprabo t’ofereix avantatges especials: Rebràs el 5% de les teves compres acumulat en la teva Targeta Club Caprabo si les teves compres mensuals superen els 200 €. I si àmplies encara més la família, no oblidis sol·licitar la teva canastilla Benvingut Bebè doble per a famílies nombroses!

Consum

Consum ofereix la possibilitat de ser soci-client de Món Consum, la qual cosa et permet entrar a gaudir dels avantatges del programa de fidelització. Els socis-clients tenen nombrosos avantatges per totes les seves compres, grans descomptes i a un ampli ventall d’ofertes. A més, en registrar-se en el seu web, podràs elaborar la teva llista de la compra estalviadora, aconseguir ofertes addicionals, planificar els teus menús i formar part de comunitats afins al teu estil de vida.

També, ofereix uns xecs regal, que són la suma dels descomptes aconseguits per les compres mensuals més els descomptes per uns certs productes. Amb aquests xecs pots aconseguir fins al 1,25% de descompte mensual en totes les teves compres.
Si les teves compres del mes superen els 50 euros, tens un descompte del 0,75%, i si superen els 125 euros, aquest descompte és del 1,25%. Cada mes podràs consultar i imprimir el teu xec regal CONSUM amb l’acumulat de les teves compres mensuals. Aquests descomptes s’acumulen automàticament en el teu xec regal CONSUM mensual. Només hauràs d’identificar-te com a soci client cada vegada que realitzis una compra i així faràs créixer el teu xec a fi de mes. Si no portes la teva targeta quan vagis a comprar, pots dir-li a la caixera o al caixer el teu DNI/NIE i tots els descomptes s’aplicaran d’igual forma.

Ulabox

I si no tens molt temps i sols comprar en línia ulabox és l’únic Súper en línia amb Frescos del Mercat Municipal: pots fer la teva compra completa del Súper i del Mercat Municipal alhora: un sol carret i un sol lliurament! Rep-la en 1 h, el mateix dia o quan tu vulguis, i si no quedes satisfet, et retornen els diners…A més tenen un munt de promocions cada setmana. Disponible en web i en app.

Per als socis de FANOC tenen uns descomptes especials: 30€ de descompte cada mes! I -25€ de descompte en la teva 1a compra
Els 30€ mensuals es poden obtenir a través de 3 cupons de 10€, aplicant un en cada compra. No inclou el descompte de 25€ en la 1a compra, que és addicional. La compra mínima és de 50€ per al descompte de 1a compra i de 80€ per als descomptes mensuals.
No acumulable amb altres codis promocionals (però sí amb totes les promocions tipus 3×2, 2a -50%… comunicades en la web/app).

Per a gaudir d’aquesta promoció cal afegir el codi promocional del mes corresponent una vegada omplert el carret (pots veure el codi en la zona d’usuaris de Fanoc).

Aquests són només alguns dels establiments que ofereixen promocions exclusives per a famílies nombroses.

Deixa un comentari

X