Sortirem endavant

Una frase que va comentar ahir Leopoldo Abadía en la seva conferència «Famílies que somriuen sota la crisi» que va explicar, a través d’anècdotes familiars, com les famílies ajuden a afrontar les adversitats de la vida i l’important que és mantenir sempre la positivitat enfront de les diferents crisis. «No consisteix a dir que no passa res, sinó que tot i que la cosa està lletja, ens en sortirem sigui com sigui» afirmava Leopoldo.

Leopoldo Abadia és Doctor Enginyer Industrial i ITP Harvard Business School i pare de família nombrosa amb 12 fills. Realitza conferències sobre anàlisi d’actualitat econòmica, empresarial i familiar per tot Espanya, i es calcula que ja l’han escoltat en persona prop de 2 milions de persones. Sentències com «El anormal, repetit moltes vegades no es converteix en normal, sinó en anormal freqüent» o «No pensis quin món deixaràs als teus fills, pensa en quins fills deixaràs al teu món» s’han convertit en cites populars.

La conferència online del conegut conferenciant es va transmetre en directe ahir 25 de novembre a les 19h a través del canal de youtube i de facebook de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) en un acte del 30 aniversari de FANOC que va tenir com a públic a més d’un centenar de famílies.

La presentació de la conferència online va anar a càrrec de Raúl Sanchez, director de FANOC, que juntament amb Celene Gómez, responsable de Màrqueting de FANOC, van anunciar les noves mascaretes higièniques de FANOC. Una iniciativa de l’associació per ajudar les famílies amb aquesta despesa. Aquestes mascaretes es poden trobar en packs de 5 per només 3,20 euros + IVA cadascuna. Podeu veure-les i comprar-les aquí 

Els actes pel 30 aniversari de FANOC han rebut el suport de la Diputació de Barcelona.

A continuació podeu veure el vídeo de la conferència de Leopoldo Abadía:

 

Feu un comentari