Activitats Familiars

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

Visita el Tibidabo en família amb 30% de descompte!

19 juny / 12:00 pm - 8:00 pm

Dia: Diumenge 19 de juny de 2022 (de 11:00 a 21:00)

Descompte especial aquell dia de 30% sobre las tarifes del parc, presentant a taquilla el carnet de FANOC o títol de família nombrosa juntament amb els DNI de tots o el llibre de família.

Entrada general 35.00 € ( amb el descompte aquell dia queda en 24,50€)

Inclou totes les atraccions i els espectacles del Parc, incloses les de l’Àrea Panoràmica que estiguin operatives aquell dia. Consulta-les aquí

Entrada júnior (90 cm- 120 cm) 14.00 € (amb el descompte aquell dia queda en 9,80€)

Inclou l’accés per als infants d’entre 90 i 120cm  d’altura a les atraccions i els espectacles del Parc, incloses les de l’Àrea Panoràmica que estiguin operatives aquell dia. Consulta-les aquí

Entrada gratuïta infants < 90 cm

Us informem que us podeu acollir a la promoció vigent del Tibiclub on el passi anual familiar és de 168€ i la quota d’inscripció gratuïta. Si el 19 de juny  us feu sòcies i socis, se us retornarà l’import de l’entrada d’aquell dia.

Consulteu les opcions de mobilitat per arribar al Tibidabo aquí. Us recomanem que pugeu amb el nou funicular del Tibidabo, La Cuca de Llum.

“NOTA IMPORTANT: Per a la seguretat dels participants, s’aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment. Tanmateix, us informem que l’activitat estarà sempre subjecta a la situació de la pandèmia. Visiteu la web del centre abans de fer l’activitat per a verificar possibles canvis/anul·lacions”.

Més informació al seu web: www.tibidabo.cat

Detalls

Data:
19 juny
Hora:
12:00 pm - 8:00 pm
Web:
www.tibidabo.cat

Recinte

Tibidabo
4, Plaça del Tibidabo
Barcelona, Barcelona 08035 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
https://www.tibidabo.cat/es
X