Seguim treballant per a les famílies nombroses des de casa

Estimades famílies:

A causa de la situació excepcional que estem experimentant com a conseqüència del coronavirus i de l’estat d’alarma que recentment ha estat declarat, FANOC estarà disponible online, és a dir, a través de correu electrònic i les xarxes socials. La nostra prioritat és mantenir als nostres empleats i les persones que confien en nosaltres fora de perill. És la nostra responsabilitat fer tot el què estigui a les nostres mans per a evitar el màxim possible els efectes d’aquesta pandèmia.

Durant les properes setmanes seguirem atenent les vostres consultes a través del nostre correu electrònic info@fanoc.org o el formulari de contacte de la web de FANOC.

Així mateix per a dubtes de cada àrea podeu contactar amb:

Mantenim també la nostra activitat a les xarxes socials, als nostres comptes de TwitterFacebook i Instagram, on recollirem i compartirem informació que considerem d’interès per a famílies nombroses en relació amb la crisi sanitària o consells davant l’actual situació.

També us volem comunicar que actualment la Generalitat de Catalunya ha suspès i interromput tots els terminis de tots els tràmits dels títols de família nombrosa. Per a casos urgents podeu realitzar la tramitació online. Pots veure aquí tota la informació.

Finalment volem donar el nostre suport i ànim a totes les famílies nombroses per aquests propers dies. Estem convençuts que junts superarem aquesta crisis. En tot cas, ja sigui des de casa o des de la nostra seu, mai deixem d’atendre-us i de seguir lluitant pels vostres drets.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i suport.

Equip de FANOC

X