Remeis per calmar la tos en els nens/es

Comença el fred i amb ell vénen els refredats, mocs i la tos. A continuació, et donem alguns remeis per alleujar-ho:

Netejar el nas: Si el nen és un nadó i està refredat, has de netejar el nas amb una solució fisiològica o aigua de mar esterilitzada, i aspirar el moc amb una aspiradora específica de farmàcia

Oferir molts líquids. L’ideal l’aigua. Si l’organisme està ben hidratat, les mucoses s’assequen menys.

Alimentació rica en verdures i cítrics. Les vitamines contribueixen a reforçar les defenses del petit.

Cal humidificar la seva habitació. La humitat té un efecte protector de la mucosa. En canvi, l’aire sec i calent produït per la calefacció és contraproduent per a les mucoses.

Portar-lo al pediatre. Si el nen té tos, sempre és convenient fer una visita al pediatre. Ell et dirà què hauràs d’administrar.

Un dels serveis de més valor afegit amb què compta tota la cartera de productes de salut de Catalana Occident és la Vídeo consulta mèdica que, juntament amb el Servei de consulta mèdica telefònica, confereix importants avantatges diferencials: Evita els desplaçaments, prevé l’acte -diagnòstic, serveix com a primera aproximació o complement a visites presencials, disponible en tot moment, 24h els 365 dies de l’any, atenció immediata, en qualsevol lloc, enfortiment relació metge – pacient i facilita el seguiment en malalties cròniques.

Article de Catalana Occidente

 

Feu un comentari