Quins beneficis t’aporta contractar ajuda qualificada per la cura dels teus fills?

Nadons (de 0 a 1 any)

Tenir a casa una persona de confiança i experta en la cura de nadons ajuda molt a l’establiment de rutines de son, higiene i alimentació; també aniran desenvolupant, d’una forma natural, les seves habilitats cognitives i psicomotrius.

Nens en els primers anys d’escola (entre 3 i 6 anys)

En aquesta etapa és molt bon moment per contractar una mainadera qualificada perquè ens ajudi amb les rutines dels nens. Per exemple, la recollida de l’escola, donar-los el berenar, portar-los a alguna classe extraescolar o anar al parc. També amb opció de que tinguin un segon idioma és molt beneficiós perquè s’aniran familiaritzant amb un altre idioma de manera natural.

Nens majors (a partir de 6 anys)

En aquesta etapa són perfectes els educadors amb formació com a mestres i amb experiència com a professors en col·legis per donar reforç escolar a les assignatures que més els costin als nens. Inclosos anglès i / o francès o altres idiomes.

En Care for Kids estem especialitzats en la selecció de mainaderes qualificades i personal educatiu, tant per a famílies com per a escoles infantils i col·legis.

Mira aquí la seva oferta pels socis

 

Feu un comentari