30 aniversari: Participa en els Sortejos Mensuals #fanoctestima!

FANOC organitza cada mes, des del febrer de 2021 al desembre de 2021 (exceptuant el mes d’agost) un sorteig d’un pack-regal valorat en 100 € cadascun (aprox) a través de les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook) amb productes d’empreses col·laboradores, dins dels actes amb motiu del seu 30è aniversari.

Entre tots els participants en el sorteig mensual #fanoctestima es va sortejar en el mes de desembre el dia 17, una compra de Caprabo per valor de 500€ a través de la seva targeta client. El guanyadors van ser la família de FANOC Gómez-Rodríguez de Barcelona.

Les famílies que ja hagin estat guardonades amb un premi no podran continuar optant a la resta de premis de la campanya, però si podran participar en el sorteig de Caprabo el mes de desembre.

Podeu veure aquí les bases del sorteig

El sorteig és exclusiu per als socis de FANOC per premiar la seva fidelitat i per estrènyer la relació entre l’associació i els seus membres durant tot l’any.

Participa a través de les nostres xarxes socials facebook facebook.com/AssociacioFANOC o instagram instagram.com/associaciofano

FAMÍLIES GUANYADORES

FEBRER 2021– família Gómez Rodríguez de Barcelona (Kit de construcció d’un rellotge digital (entre 14 i 18 anys) d’Esteam Education i un val regal per a fer una ruta amb el Nautilus Medes de Girona).

MARÇ 2021 – família Miquel Balsells de Linyola (Lleida) (Una compra per valor de 80 euros a Veritas i un val regal de Water World de Lloret de Mar per una entrada de dia familiar durant la temporada 2021).

ABRIL 2021 –  Família Vigueras Usero  de Sentmenat, Barcelona (Un val regal pel l’Illa Fantasia Water Park de Vilassar de Dalt per una entrada de dia familiar durant la temporada 2021 i un taller “Artistes de la Xocolata” familiar en el Museu de la Xocolata).

MAIG 2021– Família Estrada Rodríguez de Salou, Tarragona (Un carnet anual familiar pel Poble Espanyol i una subscripció anual a la revista infantil digital Namaka).

JUNY 2021– Família Espejo Peña de Suria, Barcelona (Xec-regal de 60€ a Cal Fruitós (online), xec-regal de 50€ per a una botiga de Boboli (física o també online), un trimestre d’estudis d’anglès presencial a What’s Up.

JULIOL 2021- Família Hellín López de Barcelona (Xec-regal de 100€ a General Optica, una entrada familiar al Museu de Cera de Barcelona i un trimestre d’estudis d’anglès a What’s Up Living English).

SETEMBRE 2021– Família Mondéjar Romero de L’Hospitalet de Llobregat (Xec-regal de 100€ a Compra Esencial, un xec-regal de 50 euros a Euroallergy i un trimestre d’estudis d’anglès a What’s Up Living English).

OCTUBRE 2021 – Família Cano Ariza de Sant Feliu de Llobregat (tió de Nadal Annita Rodonita, xec de 50 euros per Dona Dona i un pack familiar per Catalunya en Miniatura).

NOVEMBRE 2021 – Família Bailach Gatell de Barcelona (tió de Nadal Annita Rodonita, un lot de Nadal de 50€ de Gros Mercat i un xec-regal d’una caixa de mandarines o taronges de Naranjas Ribera).

DESEMBRE 2021 – Família Parera Bediaga de Barcelona (xec-regal de 100€ per a General Optica, un lot de Nadal de 50€ de Gros Mercat, xec-regal d’una caixa de mandarines o taronges de Naranjas Ribera).

 

2 comentaris a “30 aniversari: Participa en els Sortejos Mensuals #fanoctestima!”

Feu un comentari