Participa en els Sortejos Mensuals #fanoctestima!

FANOC organitza cada mes, des del febrer de 2021 al desembre de 2021 (exceptuant el mes d’agost) un sorteig d’un pack-regal valorat en 100 € cadascun (aprox) a través de les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook) amb productes d’empreses col·laboradores.

Entre tots els participants en el sorteig mensual #fanoctestima se sortejarà en el mes de desembre una compra de Caprabo per valor de 500€.

Les famílies que ja hagin estat guardonades amb un premi no podran continuar optant a la resta de premis de la campanya, però si podran participar en el sorteig de Caprabo el mes de desembre.

Podeu veure aquí les bases del sorteig

El sorteig és exclusiu per als socis de FANOC per premiar la seva fidelitat i per estrènyer la relació entre l’associació i els seus membres durant tot l’any.

Participa a través de les nostres xarxes socials facebook facebook.com/AssociacioFANOC o instagram instagram.com/associaciofano

FAMÍLIES GUANYADORES

FEBRER 2021– família Gómez Rodríguez de Barcelona (Kit de construcció d’un rellotge digital (entre 14 i 18 anys) d’Esteam Education i un val regal per a fer una ruta amb el Nautilus Medes de Girona).

MARÇ 2021 – família Miquel Balsells de Linyola (Lleida) (Una compra per valor de 80 euros a Veritas i un val regal de Water World de Lloret de Mar per una entrada de dia familiar durant la temporada 2021).

ABRIL 2021 –  Família Vigueras Usero  de Sentmenat, Barcelona (Un val regal pel l’Illa Fantasia Water Park de Vilassar de Dalt per una entrada de dia familiar durant la temporada 2021 i un taller “Artistes de la Xocolata” familiar en el Museu de la Xocolata).

MAIG 2021– Família Estrada Rodríguez de Salou, Tarragona (Un carnet anual familiar pel Poble Espanyol i una subscripció anual a la revista infantil digital Namaka).

 

1 comentari a “Participa en els Sortejos Mensuals #fanoctestima!

Deixa un comentari

X