Participa en el concurs ‘Christmas in family’ amb What’s Up i guanya un curs valorat en 1.500 euros

La Associació de Families Nombroses de Catalunya (FANOC), en col·laboració amb What’s Up, posa en marxa un concurs en el qual el guanyador obtindrà un curs d’anglès valorat en 1500€ que podrà impartir durant un any natural en qualsevol de les acadèmies de What’s Up.

What’s Up, és una empresa dedicada a l’ensenyament d’anglès, que compta amb un mètode d’aprenentatge Living English enfocat a viure i introduir-se en l’anglès, potenciar els sentits i practicar constantment.

Per a participar és necessari ser major de 18 anys, pertànyer a una família nombrosa associada a FANOC i seguir el perfil @AssociacioFANOC en Instagram.

Concursar en “Christmas in family” és molt senzill. Fes una fotografia familiar amb motius nadalencs i penja-la en instagram amb un comentari en anglès d’acord amb l’època; etiqueta a @WhatsUpLivingEnglish i @AssociacioFANOC i no t’oblidis d’adjuntar el hastag #XmasContestFanoc.

El període de participació és de l’1 de desembre del 2019 al 10 de gener del 2020 (tots dos inclosos). L’elecció del guanyador es realitzarà el 16 de gener per un jurat compost per membres de What’s Up i de Fanoc. El resultat es publicarà en xarxes i s’informarà directament el guanyador en un termini de 24h.

Feu un comentari