Trucs per escollir les ulleres dels teus fills

No sempre és fàcil que els nostres fills assumeixin amb alegria que necessiten fer servir ulleres.
Necessitar una correcció visual no és un regal, però el portar ulleres ja no és la tortura que va ser en el passat. Avui hi ha ulleres precioses que afavoreixen qualsevol en lloc de convertir-lo en l’objecte de burla dels seus companys de pati.

Amb tot, aquí tens cinc senzills consells per escollir les ulleres ideals per als teus fills:

1. No escullis per ells. En Òptica Andorrana estem convençuts que la primera trobada dels teus fills amb les muntures condicionarà la relació amb les ulleres que tindran el dia de demà. I, si les necessitaran, a tots ens convé que es portin bé amb elles. Deixa que escullin, atenent al seu estil i preferències. No fugis del color si és el que els crida. Només així les portaran a gust i amb orgull.
2. Si els teus fills són petits i moguts, opta per una ullera de silicona o acetat que sigui resistent.
3. És important que les ulleres resultin còmodes, només així les portaran el temps necessari sense dificultat. Presta especial atenció a la seva mida i al fet que el pont de les ulleres els doni suport bé al nas.
4. Opta per les varetes amb flexo si no vols patir constants trencaments. Els nens són nens, i no se’ls pot exigir la cura d’un adult. Així que cal posar-los totes les facilitats perquè els seus ulleres suportin el seu “ritme” i manera de fer.
5. Les lents, millor si són:

• orgàniques (pesen menys i costa més que es trenquin)
• endurides (es ratllen menys)
• antireflectors amb protecció contra la llum blava de les pantalles.

Seguint aquests senzills consells, portar ulleres no només no resultarà una pesada càrrega per als teus fills sinó que -fins i tot- els farà il·lusió lluir-davant els seus amics i companys.

I un últim consell, aquest per a pares: compra-unes ulleres de recanvi … T’evitaràs més d’un ensurt. Perquè els nens, nens són… I en Òptica Andorrana ho sabem bé.

Òptica Andorrana

X