Nous sortejos mensuals #FanocAmbTu de 2022!

Aquest any 2022 FANOC organitza cada mes, des del gener de 2022 al desembre de 2022 (exceptuant el mes d’agost) un sorteig d’un pack-regal valorat en 100 € cadascun (aprox) a través de les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook) amb productes d’empreses col·laboradores. La campanya es va iniciar en el 2021 sota el nom de #fanoctestima, on més de 500 famílies de FANOC van participar i cada mes una família va guanyar un pack-regal. Davant d’aquest èxit, FANOC repetirà la campanya aquest any 2022, aquest cop sota el hashtag #FanocAmbTu.

L’associació, mitjançant aquests sortejos, vol premiar la fidelitat dels socis de FANOC, aprofundir la relació entre l’associació i els seus membres durant tot l’any i ampliar el nombre de seguidors en xarxes socials.

Podeu veure aquí les bases del sorteig

Tots els socis podeu participar seguint les instruccions que es publiquen cada mitjans de mes a les nostres xarxes socials facebook facebook.com/AssociacioFANOC o instagram instagram.com/associaciofano

El primer sorteig s’iniciarà el proper dilluns 17 de gener, estigueu atents i no perdeu l’oportunitat de participar-hi i guanyar fabulosos regals!

 

2 comentaris a “Nous sortejos mensuals #FanocAmbTu de 2022!”

Feu un comentari