Gairebé la meitat de les famílies nombroses de Catalunya afirmen haver rebut alguna vegada burles per la seva condició

El 46,7% de les famílies nombroses de Catalunya han manifestat haver rebut burles o comentaris ofensius a causa de la seva condició, segons l’enquesta trimestral que ha realitzat l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) a les gairebé 12.000 famílies associades.

Per Raul Sanchez, director de FANOC, “es tracta d’una tendència creixent, que té també a veure amb l’assenyalament negatiu de les famílies nombroses que s’està fent des de determinats ambients ecologistes més radicals en difondre que tenir més fills és contribuir al canvi climàtic”.

Malgrat això el 53,3% de les famílies enquestades han respost no tenir aquesta percepció, i més aviat afirmen que moltes famílies els paren per a felicitar-los o per a dir-los que també els hi hauria agradat tenir més fills.

Pel director de FANOC, “hi ha encara molt per avançar per a evitar la discriminació actual per raó del nombre d’infants que tenen les famílies, especialment pel que fa a les dones mares de família nombrosa, i per a construïr una cultura amigable amb les famílies que vegi i valori els fills com una aportació positiva al progrés del país, i no com una cosa negativa i un problema personal i social”.

 

Enquesta realitzada els mesos de juliol, agost i setembre de 2019

Heu rebut alguna vegada burles o comentaris ofensius pel fet de ser família nombrosa?

 

2 comentaris a “Gairebé la meitat de les famílies nombroses de Catalunya afirmen haver rebut alguna vegada burles per la seva condició”

  1. Sincerament, no sé on viuen aquestes famílies, però jo MAI m’he trobat amb aquesta situació, al contrari, el comentari de “que valent!!!” és la tònica comú. En fi…

    Respon
  2. Totalmente de acuerdo con el contenido de este artículo. En San Cugat del Vallés la Sra. Regidora Alba Gordó, propuso la idea de que para reducir la contaminación y la huella ecológica es mejor “no volar y tener menos hijos”. Fuente: Tot Sant Cugat
    Por otro lado, también nos hemos encontrado con muchas personas que admiran que tengamos tantos hijos (nueve), y muchos de ellos manifiestan que les hubiera gustado tener más hijos. Buena cosa!!

    Respon

Feu un comentari