MÀGIA, MISTERI I IL.LUSIÓ

Qui no ha vist alguna vegada fet pels avis o pares aquell clàssic joc de màgia de separar-se el dit polze amb l’ajuda de l’altre mà?

Aquest és un dels jocs de màgia més entranyables i primerencs que tenim en el nostre imaginari popular, junt amb el de treure una moneda del nas o de la orella, que requereixen una mica més d’habilitat però que molts pares també han fet amb més o menys gràcia.

Avui en dia la màgia és més viva que mai, junt amb les grans figures com el Mago Pop, Mag Lari, Jorge Blass i els mags televisius de moda amb la seva “street màgic” o màgia de carrer.

També cada cop són més els pallassos i animadors que incorporen en els seus espectacles algun joc de màgia, més o menys senzill. El misteri i la intriga d’allò desconegut, d’allò que en teoria és impossible que estigui passant davant nostre, però que ho estem veient succeir i ens provoca un “ohhh” de sorpresa i admiració junt amb la clàssica pregunta de “com ho ha fet?”.

Un mocador canvia de color, un bastó es transforma en confeti, unes anelles s’enganxen i desenganxen a voluntat, un colom blanc apareix d’una cassola plena de fum,… Aquests són alguns dels efectes que podem trobar en un espectacle de màgia.

I com no, la sempre importantíssima col·laboració del públic, i sobretot del nen/a amfitrió de la festa (aniversaris, comunions,…). A la majoria dels nens els encanta sortir a participar de l’espectacle i convertir-se per uns instants en ajudants de mag!

El bonic record que deixa una bona actuació de màgia, tant pels petits miracles presenciats, com per la participació dels nens, és un dels motius pels que molts pares es decideixen per aquesta opció.

A més, la màgia també estimula la imaginació i el pensament analític a l’hora d’intentar descobrir els trucs. En resum, una opció ben interessant a tenir en compte al celebrar una festa.

www.magicmarc.cat

Màgia, espectacles, celebracions.

marc@magicmarc.cat

Tel: 607 664 339

Feu un comentari