30 aniversari: L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya premia a les millors empreses de l’any per aquest col·lectiu

Ho ha fet durant l’acte dels Premis 30 aniversari FANOC i Lluitadors per la família 2021 celebrat el dimarts 16 de novembre a l’auditori de CaixaForum Barcelona.

L’acte l’ha organitzat conjuntament l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya amb la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, a la qual pertany FANOC, i que ha fet al mateix temps, entrega dels seus guardons anuals “Lluitadors per la família” en les seves categories nacional i internacional. Aquests premis han estat atorgats a:

 • Iniciativa ‘Família ajuda a família’
 • Vice-ministre de Família del Govern de Polònia, Barbara Socha.

Per part de l’associació, a més de reconèixer a les millors empreses de l’any votades per les famílies nombroses associades, ha entregat un diploma a famílies associades durant més de 25 anys a l’entitat. I ha donat la benvinguda als nadons nascuts aquest any 2021 de les famílies nombroses associades, obsequiant-les amb un lot de productes infantils oferts per Condisline i valorats en més de 30 euros.

També s’han entregat els premis bianuals de FANOC, que aquest any s’atorguen a:

 • Categoria Institucional: Ajuntament de Castelldefels, pel seu esforç per fer un municipi amigable per a les famílies.
 • Categoria comunicació: Agència Catalana de Notícies (ACN), per la seva difusió de notícies sobre el col·lectiu de famílies nombroses.

L’acte va ser presidit pel sr. Jordi Sendra, director general de prestacions socials del Govern de Catalunya, qui va fer entrega dels guardons.

Les millors empreses de l’any per a les famílies nombroses

Per reconèixer la millor empresa de l’any a diferents sectors, les famílies han votat un guanyador entre diversos finalistes i les empreses guanyadores han estat:

 • Millor supermercat: Carrefour / Finalistes: Caprabo, Hipercor/El Corte Inglés i Veritas.
 • Millor comerç online: Condisline / Finalistes: Cal Fruitós, Ulabox, i Hero Baby
 • Millor cadena de restauració: McDonald’s   / Finalistes: Burger King i KFC.
 • Millor xarxa de concessionaris: Drivim – Citroën /  Finalistes: Wagen Grup Retail – Volkswagen,AR. Motors-Kia i MB Motors-Mercedes-Benz.
 • Millors establiments de lleure: Parc Tibidabo i Zoo de Barcelona (B:SM) / Finalistes: Illa Fantasia i Cinesa.
 • Millor oferta cultural: CaixaForum i Cosmocaixa / Finalistes: Catalunya en Miniatura, Palau de la Música Catalana i Museu de la Xocolata.
 • Millor acadèmia d’idiomes: What’s Up!  /  Finalistes: EF Education, English Summer i Pueblo Inglés Diverbo.
 • Millor companyia d’assegurances: MGC Mutua – Finalistes: Cover Group, Clínicum i UBICA.
 • Millor òptica: General Òptica / Finalistes: Òptiques Cottet i Òptica Andorrana.
 • Millor centre mèdic dental: Instituts Odontològics / Finalistes: Centre Dental Les Escoles i Vitaldent.
 • Millor empresa de moda: DECIMAS / Finalistes: Canada House, Boboli i Gocco.
 • Millors benzineres: CEPSA / Finalistes: Galp i Shell.
 • Millor allotjament: Fundació Bosch Aymerich (Apartaments Masella 1600) / Finalistes: Albergs Fundació Pere Tarrés, Càmping La Siesta i Càmping Stel.
 • Millor companyia de transport: Renfe /  Finalistes: Vueling Airlines, Transmediterránea i ATM.
 • Millor comerç de productes educatius: Abacus /  Finalistes: Marcaropa, Casa del Llibre i Stickets.

L’acte, ha comptat també amb l’actuació musical de la cantant Mariona Bosch i del pianista Àngel Puig.

Els actes pel 30 aniversari de FANOC han rebut el suport de la Diputació de Barcelona.

Podeu veure el programa complet de l’acte aquí.

Podeu veure les imatges de l’acte aquí

Felicitació de Jordi Sendra, Director General de Prestacions Socials, per a FANOC en aquests 31 anys de feina per a les famílies nombroses

“En nom de la Honorable Sra. Violant Cervera, Consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, voldria en primer lloc felicitar la FANOC pels 31 anys de lluita en defensa de les famílies nombroses. Va ser un honor poder-vos acompanyar personalment en l’acte de la vostra celebració, que la COVID-19 va impedir dur a terme l’any passat, quan s’esdevenien els 30 anys de la vostra fundació. Sóc novell en la tasca encarregada per la consellera de dirigir l’àmbit de les prestacions socials a Catalunya, però no sóc novell, en la meva condició de pare, en la lluita diària per fer créixer la família sota uns valors fonamentals necessaris en la nostra societat: igualtat, humanitat, respecte, honestedat, solidaritat. La família és pal de paller de la societat catalana i la FANOC és, al seu temps, pal de paller en la defensa de les famílies nombroses. I per això us vull donar les gràcies per aquests anys de lluita incansable. Des del Departament de Drets Socials creiem en la família i reconeixem el valor fonamental que té en la vida de les persones i, per tant, donem i continuarem donant suport a la lluita que vosaltres lidereu. Sóc molt conscient, i en faig un mea culpa, que avui tenim problemes de gestió en les prestacions vinculades al vostre col·lectiu. Tot i les renovacions automàtiques per 6 mesos o 1 any dels títols de família nombrosa que caducaven, la pandèmia de la COVID-19 ens ha fet canviar molts dels mètodes que, per atenció personal directe, feien àgils coses com l’obtenció d’aquests títols i que ara, per manca d’aquesta atenció personal, és més complicat. Estem treballant perquè l’any que ja s’acosta sigui el de la digitalització total d’aquest tràmit i podem tornar a donar-vos el servei que els pares i mares de famílies nombroses mereixeu.
Moltes felicitats a la FANOC i també als premiats a la gala de celebració dels 30 anys i, sobre tot, no defalliu en la vostre lluita. Nosaltres des del Govern, des de Drets Socials, no ho farem.

 

 

 

Feu un comentari