L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) firma un acord amb la Fundació Bosch Aymerich per oferir estades a la Masella

El passat dia 2 de març FANOC va firmar un acord amb la Fundació Bosch Aymerich per formar part del seu Projecte d’Ajuda amb Estades per a les famílies associades a FANOC a les instal•lacions del Grup Bosch Aymerich a Masella a molt baix cost. La signatura del conveni va tenir lloc amb la presència d’Antoni  Bosch Carrera, Secretari i patró de la Fundació Bosch Aymerich i la Sra. Emilia Tarifa, Presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya.

Des de FANOC es treballa per defensar, protegir i promocionar els drets i interessos de les famílies nombroses i també s’ofereixen serveis i activitats concretes que respongui a les seves necessitats específiques. En aquest àmbit, la Fundació Bosch Aymerich ha manifestat el seu compromís per aquest col•lectiu i ofereix a través d’aquest conveni ajudes per facilitar la possibilitat de gaudir d’unes estades per a famílies nombroses associades a FANOC als hotels del grup Bosch Aymerich a Masella, en un termini de dos anys.

Aquest projecte d’estades actualmente i arrel de l’estat d’alarma pel Covid19 s’ha tingut que posposar per un futur en què es pugui reobrir les instal•lacions i les famílies puguin desplaçar-se amb seguretat. Tanmateix la Fundació Bosch Aymerich ha aportat una ajuda a FANOC per a què l’entitat disposi de tot el material informàtic necessari per a què els treballadors puguin seguir treballant des de casa i poder així seguir treballant per a les famílies nombroses, un col•lectiu més vulnerable que mai en aquests moments de crisis.

Feu un comentari