La llar, el meu refugi

Aquests dies de confinament han estat una oportunitat per re connectar, descobrir , observar i valorar com és casa nostra, què ens aporta, què li manca, quant m’agrada, com em fa sentir…

Sense adonar-nos, hem compartit i obert els nostres espais a través de xarxes socials, videoconferències amb família i amics, reunions de treball, fins i tot a xerrades o cursos online amb gent desconeguda. Hem mostrat la nostra realitat, els racons que tenen més llum, aquell quadre que ens agrada, o la llibreria desordenada.

Hem viscut un altre ritme, amb més vulnerabilitat i connectant desde la part humana i quotidiana de cadascú. Hem transformat els espais comuns per adaptar-los a les noves circumstàncies i necessitats. El menjador a esdevingut una sala de fitness, una oficina sense horaris, on els nostres companys o caps han pogut veure als nostres fills que es colaven per la pantalla fent alguna pregunta o demanant alguna cosa. També hem trobat espai per emplaçar l’escola, zona de jocs , parc d’esbarjo on fer construccions, o cabanes amb llençols, fins i tot la cuina ha esdevingut un taller de pastissos.

El meu espai diu molt de qui sóc, de com estic, de com em sento. Aquest dies més que mai ha sigut un refugi, un lloc que ens ha acollit s’ha transformat, adaptant-se a les necessitats de cadascú.

Ara és el moment d’observar com està casa teva i com connecta amb tu, si vols fer algun canvi, si necessita una capa de pintura, una taula per treballar, canviar el mobiliari , incorporar plantes per sentir la natura o aconseguir uns espais més endreçats.

Pren nota de tot i si necessites que t’ajudem a Inside, Espais Personalitzats som especialistes en ordre i decoració de la llar, estarem amb tu.

Article de www.insideespais.es 

-Els socis de FANOC teniu 15% de descompte en els seus serveis. Tota la informació aquí

 

Feu un comentari