La FEFN convoquem amb BBVA una nova edició del Concurs de Contes

Si tens fills entre 10 i 15 anys, animeu-los a participar en el VI Concurs Nacional de Contes sobre famílies nombroses, convocat per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) amb el patrocini de BBVA, entitat que col·labora amb la FEFN des de fa més de una dècada.

El concurs està dirigit a nens de 10 a 15 anys, que siguin fills de famílies nombroses associades a qualsevol Associació integrada en la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, i que participin amb un conte la història, real o fictícia, estigui protagonitzada per una família nombrosa.

El certamen es convoca sota el títol “Històries d’una gran família” i en dues categories, una per a nens de 10 a 12 anys, i una altra juvenil, per a nens de 13 a 15 anys. En ambdós casos, el premi serà un compte Blue Jove de BBVA, amb un saldo de 500 euros si es tracta de la categoria Juvenil i de 300 a la d’Infantil, perquè els joves escriptors puguin començar a gestionar els seus estalvis.

Termini de participació l’1 de juliol al 15 de setembre de 2018, enviant els contes a concursodecuentos@familiasnumerosas.org. Bases completes del certamen aqui.

Feu un comentari