Ja està oberta la preinscripció a les Vacances en família de Xanascat

A la Xanascat ofereixen un turisme social i actiu, proper i accessible, local i integrador, amb un munt de programes i activitats pensats per als joves, però també per als escolars i les famílies. Un turisme que té en compte la diversitat i les particularitats de tothom i que, per tant, preveu tot tipus d’alimentació, al·lèrgies, procedències, creences o dificultats de mobilitat.

Tothom és benvingut a la Xanascat, perquè viatjar és un dret. Si tu i la teva família teniu ganes de conèixer tots els racons de Catalunya i compartir aquests descobriments amb els altres, la Xanascat és la vostra xarxa! Podeu veure aquí tota la informació dels albergs.

Terminis incripcions

Primera convocatoria

Preinscripció – Del 28 de gener a l’11 de febrer (12:00 h)

Sorteig – 13 de febrer a les 12:00 h

Publicació sorteig – 15 de febrer a les 12:00 h

Adjudicacions directes – A partir del 18 de febrer, des de les 12:00 h, els usuaris ja es poden descarregar la documentació de la reserva, per tant totes les adjudicacions haurien d’estar enllestides.

Llista d’espera – 20 de febrer a les 12:00 h

Autoadjudiació de les places lliures: a partir del 4 de març

Segona convocatoria

Preinscripció – Del 27 de maig al 10 de juny (12:00 h)

Sorteig – 12 de juny a les 12.00 h

Publicació sorteig – 14 de juny a les 12:00 h

Adjudicacions directes – A partir del 17 de juny, des de les 12:00 h, els usuaris ja es poden descarregar la documentació de la reserva, per tant totes les adjudicacions haurien d’estar enllestides.

Llista d’espera – 19 de juny a les 12:00 h

Autoadjudiació de les places lliures: a partir del 8 de juliol

INCRIPCIONS AQUÍ

Feu un comentari