30 aniversari de FANOC: Guanyadors del sorteig d’una compra de 500 euros i obsequis de Caprabo

Caprabo ha col·laborat enguany amb la FANOC en la seva campanya #fanoctestima, amb motiu del 30è aniversari de l’associació, on les famílies nombroses han participat en sortejos mensuals a les xarxes socials. Durant el mes de desembre, el dia 17, s’ha fet un sorteig entre tots els participants de la campanya #fanoctestima i CAPRABO ha obsequiat a la família de FANOC Gómez Rodríguez de Barcelona amb 500 euros carregats en la seva targeta client per compres en qualsevol dels seus supermercats.

El passat 16 de novembre FANOC i la Plataforma per la Família Catalunya-ONU van celebrar un acte on es va entregar guardons anuals “Lluitadors per la família” i es va reconèixer a les millors empreses de l’any, on Caprabo va ser una de les finalistes.

Al desembre del 2020, en commemoració del 30è aniversari de FANOC, Caprabo es va afegir a la celebració felicitant, amb un lot de productes, a les 23 famílies nombroses que porten més de 25 anys associades.

Caprabo porta anys recolzant a les famílies nombroses de FANOC, lliurant avantatges especials pel col·lectiu, tant amb descomptes en les seves compres als nostres supermercats com amb la canastreta doble Benvingut Nadó.

 

Feu un comentari