Gran èxit de l’activitat gratuïta al Museu de la Ciència CosmoCaixa organitzada per FANOC

El diumenge 27 de novembre, gràcies a la col.laboració amb el Museu de la Ciència CosmoCaixa, tots els socis de FANOC van poder gaudir d’un dia d’activitats exclusives i gratuïtes.

Més d’un centenar de persones, concretament 146, van poder beneficiar-se d’aquesta promoció tant avantatjosa.

Les activitats que estaven incloses per aquesta jornada van ser:

1.- Exposició del Sol. Vivint amb la nostra estrella: en aquesta exposició van descobrir els secrets del Sol i la relació fascinant que mantenim amb la nostra estrella. Van veure la fascinant història de la relació de l’ésser humà amb el Sol: durant segles, els astrònoms han fet servir instruments de tot tipus per estudiar-lo i revelar nous coneixements científics.

2- Visita comentada familiar: “El Sol. A la llum d’una estrella” : En aquesta visita familiar van descobrir en família l’íntima relació que hi ha entre el Sol i l’ésser humà gràcies a les explicacions d’un educador, les peces museogràfiques i els mòduls interactius, i van reflexionar sobre els temes tractats en una instal·lació audiovisual inmersiva de gran format.

3.- Taller Estrelles … i de dia!: En aquest taller es van endinsar en el firmament per veure les estrelles i entendre el moviment aparent dels astres al cel, causat per la rotació de la Terra.

4.- Projecció en el Planetari “Dinosaures. Una història de supervivència.”: un sorprenent recorregut pel passat a través d’una fascinant i divertida aventura per a tota la família que  parla d’adaptació i supervivència.

Des de FANOC agraïm al Museu de la Ciència CosmoCaixa per la seva disposició per a afavorir l’oci en família amb aquesta promoció exclusiva. Des de l’associació sabem que realitzar activitats  de lleure en una família nombrosa és especialment costós, per això organitzem cada mes activitats en família a preus especials. Pots informar-te dels propers a través de la web i els nostres canals de comunicació.

 

Feu un comentari