FANOC es reuneix amb l’Ajuntament de Girona

Raúl Sanchez, director de FANOC i Rafael Fàbrega, delegat de FANOC a Girona es van reunir el passat dilluns 23 de novembre amb Mª Àngels Plana, Tinent d’alcalde i Regidora d’Hisenda i Marc Geronés, Cap d’àrea de drets socials de l’Ajuntament de Girona. La reunió forma part d’una ronda de reunions amb ajuntaments de cara a la preparació de les properes ordenances fiscals, per evitar la penalització i promoure una major protecció de les famílies nombroses.

Durant la reunió van revisar les mesures de suport per a les famílies nombroses que es fan des de l’Ajuntament de Girona i destaca la bonificació a l’IBI i el descompte en els espais públics com en les piscines municipals, escoles de música, etc. També es va quedar en estudiar la forma per a què la renovació en la bonificació de l’IBI sigui automàtica, sense necessitat de demanar-ho cada any. Així mateix, des de FANOC es va demanar que s’analitzi la forma de poder millorar el preu de l’aigua per a què no penalitzi a les famílies nombroses.

Finalment, des de FANOC es va presentar la Xarxa Europea de Municipis “Family Friendly” per a compartir bones pràctiques en polítiques familiars i va animar a Girona a formar part d’ella.

 

X