FANOC i la nova normativa de protecció de dades

Per a tota la informació que rebeu com associats o simplement suscriptors del butlletí electrònic us informem que des del 25 de maig es començarà a aplicar del nou Reglament general de protecció de dades (RGPD), que substituirà la normativa actual en aquesta matèria. Aquest reglament té per objectiu, entre altres, la conscienciació global sobre la privadesa de les dades personals.

Des de FANOC i per adaptar-nos a la nova normativa de protecció de dades si sou socis hem desenvolupat la possibilitat de que pogueu escollir en la vostra “zona d’usuari de FANOC” les informacions que voleu rebre de l’associació. Per fer-ho heu d’entrar a l’apartat “Otra información” i des d’allà seleccionar els butlletins que voleu que us arribin i els que no. Podeu seleccionar entre el butlletí mensual de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, el quinzenal de FANOC, el del ‘Sello de Turismo Familiar’ i les ofertes d’empreses.

Les dades que tenim vostres com associats o suscriptors es conserven a una base de dades a nom de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, que està registrada a la ‘Agencia de Protección de Datos’. Les dades les fem servir per a la comunicació ordinària de l’associació, como són els butlletins quinzenals informatius, amb novetats d’ajudes, bonificaciones, etc, ofertes d’empreses, de sortides familiars o referents a la tramitació del vostre carnet digital, canvis de domicili, etc. Les dades es conserven indefinidament fins que ens comuniqueu la vostra baixa i cancelació de dades. En cap cas FANOC cedeix mai les vostres dades a tercers.

Per a qualsevol qüestió relacionada, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres amb la persona delegada per la protecció de dades al correu electrònic info@fanoc.org.

X