FANOC i Caprabo regalen 500 euros a una família nombrosa per a compres

Caprabo col.labora amb les famílies nombroses de FANOC

Caprabo ha col·laborat enguany amb FANOC en la seva campanya #fanocambtu, on les famílies nombroses han participat en sortejos mensuals a les xarxes socials. Avui 10 de gener, s’ha fet un sorteig entre tots els participants de la campanya #fanocambtu i CAPRABO ha obsequiat a la família de FANOC Caravaca Cuenca amb tres fills i de Barcelona amb 500 euros carregats en la seva targeta client per compres en qualsevol dels seus supermercats.

Aquest passat 2023 a més, Caprabo ha rebut el premi al “millor supermercat” de l’any per a les famílies nombroses, que li va atorgar l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya el 28 de novembre en un acte celebrat a Barcelona on va premiar a les millors empreses de l’any de 14 sectors econòmics diferents.

Caprabo porta des de 2006 recolzant a les famílies nombroses de FANOC, lliurant avantatges especials pel col·lectiu, tant amb descomptes en les seves compres als seus supermercats com amb la canastreta doble Benvingut Nadó.  Col·labora en les fires i congressos de l’entitat i hi té presència en campanyes anuals. En el darrer sorteig anual de #fanocambtu de 2022 també una família va poder gaudir de 500 euros a la seva targeta. Aquest Nadal han seguit recolzant les grans famílies!

Podràs trobar informació sobre l’oferta de Caprabo aquí 

Feu un comentari