FANOC demana que s’apliqui el descompte de família nombrosa a l’Aerobús i en el bitllet per anar a l’aeroport en metro

FANOC ha demanat que s’apliqui el descompte de família nombrosa a l’Aerobús i en el bitllet per anar a l’aeroport en metro que de moment no s’aplica en cap dels dos casos.

Per altra banda, l’Aeri de Montserrat ha incorporat el descompte de família nombrosa a la compra online per internet, gràcies a una petició de FANOC.

Segons la llei de família nombrosa, en tots els recorreguts interurbans de transport per carretera o ferrocarrils s’ha d’aplicar un 20% de descompte per a les famílies nombroses de categoria general i un 50% de descompte per la categoria especial. FANOC considera que tan en l’Aerobús com en el bitllet per anar a l’aeroport en metro, s’hauria d’aplicar aquests descomptes. Per aquest motiu, FANOC va escriure fa quatre mesos al serveis jurídics de l’Aerobús per demanar que s’apliqui aquest descompte i va rebre una resposta de paraula dient que en la renovació del contracte s’introduiria aquesta obligació a l’adjudicatari.  Tanmateix, han passat uns mesos i el descompte segueix sense aplicar-se.

Segons Raúl Sanchez, director de FANOC: “aquest descompte és obligatori per llei i per aquest motiu  FANOC  farà les reclamacions pertinents perquè aquest descompte s’apliqui de manera immediata i també farà les gestions amb la direcció del metro perquè s’introdueixi el descompte en les tarifes per anar a l’aeroport. Són petites coses que ajuden a construir una cultura per a donar suport a les famílies nombroses”.

 

Feu un comentari