octubre, 2018

20oct10:00 am5:00 pmXI Congrés de Famílies NombrosesPalau de Congresos de Saragossa

Detalles de la actividad

Saragossa es prepara per acollir el XI Congreso Nacional de Familias Numerosas, que tindrà lloc el 20 d’octubre a l’Auditori de Saragossa, amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. El Congrés està obert a famílies nombroses de tot Espanya que vulguin participar en aquesta trobada, en què tindran a més la possibilitat de passar un cap de setmana en família, en una ciutat molt agradable per fer turisme amb nens.

Inscripcions (fins el 11 d’octubre)

La quota d’inscripció és de:

– 30 € per família associada.
– 45 € per família NO associada.

El preu inclou entrada a les ponències i a les activitats infantils, així com el menjar de tota la família, amb un menú per a adults i un altre per a infants.

Les inscripcions es poden realitzar a partir del 20 de juny i els interessats haureu d’enviar un email a info@fanoc.org, detallant les següents dades:nom i cognoms dels pares i/o tutors que vindràn, número de fills/es i edats, transport amb el què venen i si hi ha intoleràncies o al·lergies alimentàries.

La inscripció es formalitzarà en el moment de fer la transferència de la quota.

Hotels

Per tal de facilitar l’assistència de les famílies de fora de Saragossa, la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), com a organitzadora de l’esdeveniment, ha negociant amb alguns hotels d’aquesta ciutat preus especials. Cada família gestionarà la reserva dels hotels i el pagament.

El Congrés començarà al matí i es prolongarà fins a mitja tarda, amb ponències i taules rodones sobre assumptes d’interès, sempre relacionats amb la família i, en particular, amb les famílies nombroses. El tema principal d’aquest any seran les pensions, qüestió sobre la qual diversos experts estan debatent últimament, advertint del perill del seu manteniment causa de l’escassa natalitat i l’envelliment de la població. Amb el lema “Famílies nombroses, solució a les pensions”, al Congrés s’insistirà en l’aportació que aquestes famílies fan al conjunt de la societat, en aportar capital humà bàsic per garantir la reposició de la població i futurs actius capaços de sostenir el estat del benestar.

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CONGRÉS AQUÍ

Horario

(Sábado) 10:00 am - 5:00 pm

Localización

Palacio de Congresos de Zaragoza

Plaza Lucas Miret Rodriguez, 1, 50018 Zaragoza

Feu un comentari

X