abril, 2019

05abr(abr 5)2:00 am07(abr 7)6:00 pmPasseu un dia fantàstic al Parc Sant Hilari Aventura en família!Nens gratis i pares descompte del 28% en el Parc d'Aventura

Detalles de la actividad

Un espai d’entreteniment rodejat de naturalesa, on podreu gaudir del turisme actiu amb diferents activitats multi aventura. Gaudireu d’un dia en família en un paratge emblemàtic on la diversió i les rialles estan assegurades!

Trobareu diferents activitats, com el Parc d’Aventura als arbres amb diferents circuits adaptats per tot tipus de públic. A dalt de tot dels arbres descobrireu, a vista d’ocell un món inèdit, per damunt de tot el bosc.

Descompte exclusiu socis FANOC:
Data: 6/7 d’abril de 2019
Lloc: Parc Sant Hilari Aventura (al costat del Vilar Rural)
Descompte: Nens gratis i pares descompte del 28%.

-Nens fins a 12 anys: 1 CIRCUIT GRATIS (preu real 12 €)
-Majors de 12 anys: Preu especial de 15 € (preu real 21 €)

Els circuits són de 45-60 minuts i cal que els més petits vagin acompanyats dels pares.
Més informació dels circuits, horaris i del parc a: http://www.santhilariaventura.com/ca/circuits-nivells

El Parc Sant Hilari Aventura, al costat del Vilar Rural, té zona de pícnic i si ho desitgeu, també podreu dinar al Restaurant del Vilar Rural de Sant Hilari (reserva prèvia).
El restaurant ofereix preus especials per les famílies que facin l’activitat aquell cap de setmana: Dinar bufet adult a 18€ (preu habitual 22€) i dinar bufet nen fins als 12 anys a 9€ (preu habitual 10,50 €). Cuina casolana i de proximitat, en la que podreu gaudir d’una àmplia varietat de plats.

També podeu passar la nit de divendres i/o dissabte amb el descompte d’estada pels socis de FANOC del 15%. Recordeu que si us allotgeu 2 nits, gaudireu d’un 15% de descompte addicional al descompte FANOC. L’estada inclou el programa d’activitats del Vilar pensat per a tota la família.

Reserves: Necessària reserva prèvia a través de: info.santhilariaventura@grupserhs.com o a través del telèfon 935110300 indicant que sou socis de FANOC. Se sol·licitarà el carnet d’associat a la recepció del Vilar Rural de Sant Hilari. Places limitades.

Registre: El registre es realitzarà a la recepció del Vilar Rural de Sant Hilari.

Horario

5 (Viernes) 2:00 am - 7 (Domingo) 6:00 pm

Localización

Parc Sant Hilari Aventura

Camí Reixach, 17403, Girona, España

Deixa un comentari

X