marzo, 2019

09mar(mar 9)9:00 am31(mar 31)9:00 pmActivitats a CaixaFòrum (Marzo)50% de descompte pels socis de FANOC

Detalles de la actividad

Promoció: 50% de dte. socis de FANOC

Per accedir al descompte cal fer la compra online de les entrades i introduir els codis ESPECTACLES19 (pels espectacles) i PCINEFILS19 (per les projeccions). Serà necessari presentar el carnet de FANOC a taquilla.

No us perdeu la possibilitat de gaudir en família d’espectacles plens de ritme, música i art que no us deixaran indiferents!

També podeu passar una bona estona veient les sessions de cinema, les quals aniran presentades per una educadora i a l’inici de cicle un professional del món audiovisual i animació aprofundirà en els cicles que es presenten.

(Consulteu els packs familiars d’espectacle o cinema junt amb les visites a exposicions o edifici i promocions per a famílies a la llibreria o cafeteria).

CaixaForum: Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona Tel .: 93 476 86 00

 

Historia de una semilla

Del 9 al 31 de marzo

Una hermosa fábula sobre la naturaleza donde la música, los títeres y las proyecciones forman un conjunto escénico cargado de simbolismo y ternura.

 

Parvana y un nuevo ciclo de Joyas del primer cine

Sábado 9 de marzo a las 11.30h

Para los amantes del cine de animación, este fin de semana proponemos una nueva sesión del pequeño ciclo aficionados al cine Cartoon Saloon, con la historia de la valiente.

 

Horario

9 (Sábado) 9:00 am - 31 (Domingo) 9:00 pm

Localización

Caixaforum

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona

Deixa un comentari

X