junio, 2018

03junTodos los días8è Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya al Tibidabo

Detalles de la actividad

Famílies nombroses, més és més

El diumenge 3 de juny FANOC celebra el 8è Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya al parc d’atraccions El Tibidabo sota el lema: “Famílies nombroses, més és més”.

L’acte és exclusiu per als socis de FANOC i tindrà lloc de 10h a 12h a la sala d’actes de l’interior del Tibidabo i posteriorment les famílies podran gaudir de les atraccions del parc.

Programa:

09: 30-9: 45 Recepció de les famílies
10: 00-10: 15 Benvinguda i presentació
10: 15-11:15 Ponència: Rosa Pich: “Com ser feliç amb 1, 2, 3 … fills”
11: 15-11: 40 Lliurament de premis
11: 40-12: 00 Conclusions i cloenda

El mateix dia 3 de juny totes les famílies nombroses que ho acreditin amb el títol oficial de la Generalitat o el carnet de soci de FANOC tindran entrada gratuïta per als fills menors de 16 anys (16 anys no inclosos). I els adults tindran un 30% de descompte en l’entrada (tarifa habitual 28,50 €). A més si aquest dia et fas el carnet Tibiclub, et descomptaran de l’import de les entrades comprades.

L’horari del parc és de 11 ha 21 h.

Dues entrades gratuïtes per als inscrits al congrés (exclusiu per a socis de FANOC)

Amb motiu del congrés, gràcies als patrocinadors, els 30 primers socis que s’inscriguin mitjançant el formulari del web a l’acte, rebran 2 entrades d’adult gratuïtes pel parc d’atraccions Tibidabo.

Com fer la inscripció al congrés?

Per fer la inscripció al congrés caldrà que ompliu les vostres dades en aquest formulari (places limitades a 30 famílies i 10 de reserva en rigorós ordre d’inscripció)
Ja estan plenes totes les inscripcions al congrés

En breu, ens posarem en contacte amb tots els inscrits i rebreu les confirmacions.

Per a tots els fills / es de les famílies que vinguin al congrés hi haurà un servei de monitoratge per a nens a partir de 3 anys durant l’horari del congrés, de 10 a 12h.

El registre tant dels inscrits al congrés com dels nens pel servei de monitoratge es realitzarà entre les 9: 30h i les 9: 45h a l’estand de FANOC que estarà ubicat a l’entrada del parc, al costat de la talaia. En cap cas es donaran les entrades a qui arribi més tard de les 10h.

Així mateix, si finalment no pot venir aquest dia haurà d’avisar almenys amb 72 h d’antelació en cas contrari haurà d’abonar el preu de les dues entrades d’adults.

Acosta’t a l’estand de FANOC

Si véns al Tibidabo no oblidis d’apropar a l’estand de FANOC (al costat de la talaia) on totes les famílies nombroses que ho acreditin rebran un obsequi de FANOC (fins a finalitzar existències).

 

PATROCINA

Horario

Todos los días (Domingo)

Feu un comentari

X