diciembre, 2018

16dic12:00 am2:00 am25% de descompte al Musical: Un conte de NadalEN EL TEATRE PETIT ROMEA DE BARCELONA

Detalles de la actividad

El cicle Petit Romea presenta Un conte de Nadal, el musical

El Nadal arriba de nou, però el Sr. Scrooge continua malhumorat, com sempre. No li agraden les festes on tothom és feliç perquè un dia de festa és un dia sense vendes, sense fer diners… i això l’irrita profundament. Però aquesta vetlla de Nadal serà diferent pel vell i malhumorat avar. El seu antic soci Marley, mort fa molts anys, li farà una fantasmagòrica visita, per advertir-lo que la seva actitud envers la vida i la gent el portarà a una mala fi. En Marley li enviarà uns espectres que li faran veure el seu passat, present i futur, amb totes les conseqüències dels seus actes. Scrooge s’adonarà que anava per mal camí i, recuperant l’esperit nadalenc, canviarà la seva actitud. El destí no està escrit, i ell decideix canviar per ser un home millor.

Data del descompte: 16 de desembre de 2018
Horari: 12 h
Preu públic general: 20 € + despeses de gestió
Preu amb el descompte especial FANOC: 15 € + despeses de gestió
Mira aquí tota la informació de l’espectacle
Mira aquí el trailer
Pots comprar les entrades online amb el 25% de descompte de FANOC fins el 15/12/18 (les places són limitades). Compra les entrades online aquí 

El codi per a què els socis obtingueu les entrades amb descompte és: FAMILIAFANOC (Serà imprescindible presentar el carnet de soci al accedir al recinte)

Edat recomanada: A partir de 4 anys
E-mail de contacte: info@viuelteatre.com
Tel de contacte: 934324369

Horario

(Domingo) 12:00 am - 2:00 am

Localización

Teatre Romea de Barcelona

Carrer de l'Hospital, 51 08001 Barcelona

Deixa un comentari

X