diciembre, 2018

23dic(dic 23)4:00 pm27ene(ene 27)7:00 pm25% de descompte al Club CapitolEN L'OBRA: ON ÉS LA FADA ALEGRIA?

Detalles de la actividad

ON ÉS LA FADA ALEGRIA? arriba al Club Capitol, una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d’aquest conte original.

Acompanya’ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el qual coneixerà éssers màgics que l’ajudaran a buscar la fada. Un bruixot, Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment. I us explicaríem més detalls, però no volem fer spolier!

Sí que podem dir-vos que ON ÉS LA FADA ALEGRIA? és una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, del carrer, i uns personatges que sorprendran a petits i grans.

 

PREU: 25% de descompte en les entrades per a totes les famílies nombroses presentant el carnet de soci o el títol oficial de la Generalitat de Catalunya a la taquilla (no aplicable a compres online).

Dates: diumenges 13, 20 i 27 de gener.

Mira aquí el trailer

Més informació

Horario

Diciembre 23 (Domingo) 4:00 pm - Enero 27 (Domingo) 7:00 pm

Feu un comentari

X