febrero, 2019

24feb10:30 am2:00 pm20% DE DESCOMPTE EN EL PALAU DE LA MÚSICAEN EL TALLER FAMILIAR AMB ANTONI LLENA: El Palau en un traç.

Detalles de la actividad

Diumenge 24 de febrer de 2019 a les 10:30 h i a les 12:00 al Petit Palau

No us perdeu aquesta trobada experimental per a famílies (a partir de 4 anys) amb el reconegut artista plàstic Antoni Llena!

Serà un esdeveniment únic i una gran oportunitat perquè tota la família conegui de primera mà i de forma experimental, el treball d’un artista.
De la mà d’Antoni Llena només hi haurà una regla: la d’imaginar, explorar i deixar-te endur per la teva pròpia creativitat. Adults i infants passejaran pel Palau, tocaran la seva matèria, trobaran el seu racó personal i el plasmaran en un dibuix sobre el mateix escenari de la sala de concerts. Un traç, un grattage, un croquis, un calc, una forma, un retrat, un mapa, un magma de colors. Tot s’hi val per construir el Palau de cada un… i el de tots. Un mural col·lectiu que reculli aquest nou Palau que era de vidre, mosaic, ferro… una experiència única per gaudir en família!

Accedeix al 20% de descompte introduint FANOC18-19 a la casella de codi promocional abans de fer la teva compra aquí (també a les taquilles del Palau). Serà imprescindible presentar el carnet de soci en accedir al recinte.

Preu: 10 € preu públic general. Amb descompte de FANOC: 8€

Els nens han d’anar acompanyats per un adult que també ha de tenir entrada (pot ser un adult responsable de més d’un petit).

Horario

(Domingo) 10:30 am - 2:00 pm

Localización

Palau de la Música

Palau de la Música, 4-6 08003 Barcelona

Feu un comentari

X