Els paisatges sonors de la música simfònica

Educar als nostres fills i filles és establir lligams amb la cultura/sempre ha d’anar lligat a la cultura, per això és primordial introduir-los des de ben petits a la música clàssica per a que comencin a familiaritzar-se amb el seu llenguatge.

La música clàssica està estretament lligada als valors més essencials que volem transmetre als més petits, com són la sensibilitat, la creativitat, la concentració, la paciència, la constància, la perfecció, la dedicació o la cultura de l’esforç. En una vida en la que la immediatesa està present en tot moment, es fa especialment important introduir una activitat que els faci créixer i que poc a poc anirà assentant-se com una afició amb molts valors afegits.

La música clàssica ens ofereix un ampli ventall de paisatges sonors que ens fan viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets per seguir escrivint en família un mapa de records i emocions musicals.

És per això que us animem a portar els vostres fills i filles a viure els millors concerts simfònics a sales tan emblemàtiques com el Palau de la Música Catalana, el Teatre Tarragona o l’Auditori Enric Granados de Lleida. Unes sales on es respira música en majúscules i que de ben segur s’emportaran una experiència que els quedarà marcada en el seu subconscient. Estem segurs que una vida plena de música és sinònim d’una vida plena de felicitat. La música és l’acte social de comunicació entre persones. És un gest d’amistat. El més fort que hi ha.

No deixeu escapar l’oportunitat de viure en família programes tan atractius com La Pastoral de Beethoven, el Segon Concert per a piano de Chopin, el Concert per a violí de Txaikovski o La Setena de Dvorák amb els millors solistes internacionals com Elisabeth Leonskaja, Joshua Bell, Ivo Pogorelich o les germanes Labèque. Veniu a la Temporada 2022-23 de l’orquestra Franz Schubert Filharmonia i gaudiu de les condicions especials que tenim per a totes les famílies de FANOC.

Pots veure aquí la oferta pels socis.

Deixa un comentari

X