Els millors regals per a famílies nombroses

A l’hora de pensar regals per a una persona en particular no solem tenir grans problemes. És qüestió de conèixer-la i tenir una aproximació sobre els seus gustos per poder escollir una o altra opció. No obstant això, triar un regal per a un grup familiar pot resultar una mica més tediós i complicat, ja que el present ha d’agradar més d’una persona.

Si tens un esdeveniment proper i has de triar un regal per a la família, o fins i tot per al proper Nadal, aquest article et serà de gran ajuda. A continuació, et presentarem els millors regals per a famílies nombroses, que, sens dubte, els agradaran i molt a cadascun dels membres.

Quines característiques buscar en un regal per a família nombrosa?

Abans d’escollir un regal o un altre, és important prendre’s un temps per pensar i definir les característiques que ha de complir per satisfer tot el nucli familiar. El primer que hem d’analitzar és que el regal a triar ha de poder ser utilitzat per cadascun dels membres de la família, ja sigui de manera individual com de grup. D’altra banda, el millor és buscar un durador present, resistent en el temps i que tingui una vida útil relativament llarga. En altres paraules, que no sigui una mica dutilitzar i rebutjar.

En aquest sentit, és primordial conèixer els membres de la família nombrosa per tenir una noció sobre els seus gustos i preferències. D’aquesta manera, podrem triar un regal interessant i que hi sigui d’acord. Amb aquestes característiques presents, passarem a detallar-te alguns dels millors regals que pots fer a una família nombrosa. Si bé els següents articles poden semblar una mica elevats en l’àmbit econòmic, recorda que estaràs regalant alguna cosa a un grup de quatre o més persones.

Jocs de taula

Una de les opcions més clàssiques i de les que mai fallen són els jocs de taula per a tota la família. Gràcies a un regal d’aquest estil, et pots quedar amb la ment tranquil·la, ja que estaràs regalant una cosa que els divertirà a tota hora.

Pots optar pels tradicionals jocs d’estratègia com el Monopoly i les nombroses edicions, com la de Casino, Trampós o Espanya, entre moltes altres. Un altre dels jocs recomanats és el Risk o el Catà, encara que també pots optar pels jocs de cartes, tan populars avui dia. En aquest darrer grup, trobaràs títols com Exploding Kittens o Virus, per nomenar tan sols uns exemples.

Trampolí

Un altre dels regals per a famílies nombroses pot ser un trampolí, amb què grans i nois ho passaran genial. En aquest cas, has d’assegurar-te que la casa de la família tingui un jardí on es pugui instal·lar sense cap mena de problema. Els llits elàstics són ideals per fer diferents jocs en família. Cadascuna d’aquestes activitats, a més de ser summament recreatives, garanteixen que tota la família s’ho passi d’allò més bé.

Instrument musical

Si heu de regalar alguna cosa a una família d’artistes, què millor que un instrument de música. Pots optar entre una guitarra o un teclat elèctric, ambdues opcions molt divertides i accessibles.

Qualsevol daquests instruments poden ser usats per tots els membres de la família, sense importar ledat. A més, aquest regal incentivarà tota la família a practicar cançons i temes musicals en grup, cosa que consolidarà la relació entre cadascun dels membres. Per tant, aquest regal és dels que més recomanem.

Tasses personalitzades

Un regal més personal pot ser una tassa personalitzada per a cadascun dels membres de la família nombrosa. A més dun regal original, és molt fàcil daconseguir, ja que hi ha molts fabricants que permeten personalitzar els seus productes. Podràs jugar amb la teva imaginació i crear dissenys únics i que cada tassa sigui única per a cadascun dels membres de la família. Les pots dissenyar amb frases, fotos o fins i tot amb dibuixos!

Viatge o escapada de cap de setmana

El regal estrella per a una família nombrosa pot ser un viatge o una escapada de cap de setmana. Moltes agències de viatge o llocs web ofereixen paquets amb diferents viatges per fer en família. Regalant un viatge, estaràs regalant tota una experiència, en què cada membre de la família ho passarà en gran i es divertirà com mai. Pots optar per viatges a ciutats o centres urbans on hi hagi nombroses activitats disponibles, perquè cadascú pugui escollir què vol fer o pots optar per experiències més rurals que els permetran fer un gran nombre d’activitats a la’aire lliure i gaudir de la natura .

Regala FANOC

Finalment, no oblidis que també els pots regalar FANOC i fer socis a la família perquè puguin gaudir de tots els serveis i avantatges que s’ofereixen des de l’associació i tindran accés a més de 400 ofertes de tots els sectors amb el carnet d’associat.

Tria quin regal vols fer:

1 any d’associats: 45 €
2 anys d’associats: 80€
3 anys d’associats: 120€

Toda la información aquí

Aquestes són només algunes de les moltes opcions que hi ha de regal per a una família nombrosa. Esperem que t’ajudin i si has fet algun regal que ha agrat molt… et convidem a compartir-ho als comentaris.

Feu un comentari