Com afrontar els canvis d’hàbits en l’educació dels nostres fills

Ens trobem en un moment insòlit de les nostres vides, sobretot la dels nostres fills, que s’han vist amb la necessitat de canviar els seus hàbits.

Els nens i adolescents han deixat d’assistir a l’escola per posar-se a treballar davant d’una pantalla. Una preocupació afegida per als pares que han hagut de combinar el teletreball amb l’educació i la convivència a casa. Una infraestructura nova per aconseguir una conciliació a la qual no estem acostumats.

Resiliència seria la paraula descriuria a totes aquelles famílies que han pogut adaptar -gràcies als mitjans tecnològics, maduresa dels seus fills, tot i que no és tan fàcil i hi ha una sèrie de factors que fan que cada família i nen o adolescent hagi de veure amb un enfocament diferent.

El suport dels educadors és imprescindible, ja siguin professors, psicòlegs i un llarg etcètera d’especialistes que ajudaran als nostres fills a formar-se; tots ells són el complement essencial per a l’aprenentatge que els permeti créixer i avançar en la seva trajectòria escolar.

La realitat ens demostra que ja no importa que estiguin físicament al nostre costat o a través d’una pantalla, són les persones a les que podem recórrer per avançar enfront de certes dificultats escolars, amb les que necessitem explicar. Què assossec poder tenir a un professor a qui recórrer quan ho necessitem.

Empreses com Educa-system se senten responsables de l’educació dels nostres estudiants i s’adapten a la circumstàncies a través del canal youtube amb tutorials, la possibilitat de fer classes online i oferint tant classes especialitzades per a les proves d’accés a la Universitat com a classes lucratives d’estiu per a qualsevol franja d’edat.

Tot això perquè les famílies no se sentin soles. L’educació la construïm entre tots. És el pilar necessari per avançar.

Patricia Franch
Responsable pedagógica
www.educa-system.com

Els socis de FANOC teniu 50% de descompte en la matrícula i cada 12 hores contractades una classe gratis. Tota la informació  aquí

 

Feu un comentari