Avantatges d’associar-te a FANOC per a la teva família

Més de 3.000 famílies estan associades a FANOC i poden gaudir de tots els avantatges que ens esforcem per oferir contínuament. Vols conèixer tu també? Descobreix a continuació els beneficis i les oportunitats que tenim per a tu i per a la teva família per associar-te amb nosaltres.

Quins avantatges té associar-te amb FANOC?

Els avantatges d’una associació de família nombrosa són en molts àmbits, des de la defensa i la protecció dels drets i els interessos del col·lectiu fins a la llar o el lleure. T’expliquem algunes de les més destacables i t’animem a contactar amb nosaltres si vols més informació sobre tot allò que pots aprofitar amb la teva família per associar-te a FANOC per només 45 euros a l’any per família.

Avantatges per als membres de la família

Fa 30 anys que lluitem per les famílies nombroses i hem aconseguit èxits importants com ampliar la condició legal de família nombrosa fins que el fill més petit tingui 21 anys (o 25 si està estudiant) o l’augment del permís de paternitat a 16 setmanes per als pares .

També organitzem actes molt recomanables per a famílies com la vostra, com el Saló de Famílies Nombroses de Catalunya o el Congrés i els Premis de Famílies Nombroses a Catalunya.

Així mateix organitzem almenys dues vegades al mes activitats familiars amb gratuïtat oa baixos preus per als socis.

A més, al dia a dia també t’oferim serveis que pots aprofitar sempre que ho necessitis, per a benefici i ajuda de qualsevol membre de la família:

  • Oferim informació i assessorament sobre drets, ajuts o legislació.
  • Ajudem a la recerca de feina per facilitar la integració laboral de qualsevol membre de la família.
  • Organitzem grups d´ajuda mútua per a famílies que han passat per vivències similars.
  • Brindem assessoria jurídica per a casos de discriminació per ser membre de família nombrosa.
  • Comptem amb serveis de mediació familiar per a la resolució de conflictes.

Avantatges per a la llar

Una família nombrosa ha d’afrontar molts costos a casa. També hem lluitat per aconseguir alleujar aquesta situació i hem obtingut èxits importants com el bo social d’electricitat, la bonificació en la quota íntegra de l’IBI o l’ampliació dels trams del cànon de l’aigua.

A més, comptem per a tots els socis amb un banc de material familiar  per a l’intercanvi gratuït de material per als primers anys de vida del nadó o fins i tot per a la llar. Aquí pots trobar tota mena d’objectes, accessoris i elements útils per al dia a dia a casa, igual que els pots oferir a altres famílies nombroses quan ja no els necessitis.

Desenvolupem també el Plan + Familia per al benefici de tots els nostres socis. Negociem amb empreses descomptes, promocions i tota mena de facilitats perquè les famílies nombroses puguin tenir un millor accés a béns i serveis de tota mena. Trobaràs ofertes per a la llar, d’alimentació, de moda i de molts altres àmbits perquè a la teva família no li falti de res.

Avantatges en educació

L’educació dels nostres fills és una de les prioritats més grans de qualsevol família. Volem donar-vos la base perquè puguin gaudir d’un futur tan bé com sigui possible.

Tot i això, per a una família nombrosa no és tan fàcil abastar tots els serveis educatius que li agradaria per a cada fill o filla, així que moltes vegades cal limitar aquesta inversió.

A FANOC tenim els serveis que necessites perquè no hagis de privar els teus fills de cap mena d’educació.

Per això col·laborem amb empreses de diferents sectors i acordem descomptes pels nostres socis relacionats amb l’educació com els següents:

  • Descomptes en la compra de llibres i material escolar.
  • Descomptes i promocions a centres educatius i classes particulars.
  • Descomptes a centres i acadèmies d’idiomes.

Avantatges en serveis i lleure

Els acords per oferir descomptes i ofertes a les famílies nombroses sòcies de FANOC inclouen també una àmplia gamma de serveis de diferents sectors. Des de serveis psicològics fins a advocacia, estètica, perruqueria, fotografia i molts més.

D’altra banda, fem tot el possible per oferir a les famílies nombroses l’oportunitat de gaudir de viatges i de serveis d’oci i que, de passada, us costi una mica menys a nivell econòmic.

En primer lloc us recomanem consultar la nostra agenda d’activitats familiars. Us sorprendrà la quantitat d’opcions que hi ha disponibles per gaudir en família!

A més, també tenim ofertes de turisme familiar en allotjaments i activitats turístiques, que compten amb descomptes específics per a famílies nombroses.

Us recomanem, de fet, visitar la web del Segell de Turisme Familiar,, impulsada entre les associacions de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, per accedir a totes les ofertes de turisme familiar que hi ha disponibles a cada moment.

I com a socis de FANOC també podreu accedir a ofertes exclusives de lleure i turisme amb preus especials i descomptes per a tot tipus d’activitats, des de visites a museus fins a entrades per a esdeveniments esportius, accés a clubs esportius, a parcs temàtics o fins i tot promocions d’allotjament perquè pugueu gaudir d’aquelles escapades en família tan inoblidables.

Feu un comentari