Activitats familiars a Barcelona

Barcelona és una de les ciutats més importants de tot Europa i Europa. A través dels seus carrers, un pot trobar una infinitat d’atraccions turístiques i petits racons preciosos. Barcelona és un atractiu turístic que cada any atrau milions de persones.

Si el vostre pla és visitar aquesta emblemàtica ciutat amb la vostra família, a continuació, us presentem activitats familiars a Barcelona.

CosmoCaixa

CosmoCaixa és el museu de la ciència de Barcelona i un dels més importants de la regió. Inaugurat l’any 2004, va ser guardonat amb el premi del museu europeu de l’any el 2006. A més, l’any passat va ser reconegut com un dels millors museus del continent.

El museu es divideix en diversos espais, tots dedicats a la divulgació a diferents branques específiques de la ciència. També compta amb un restaurant, aparcament propi i llibreria.

A més, ofereix 25% de descompte en entrada a exposicions i en activitats a famílies nombroses. Menors de 16 anys, entrada gratuïta a les exposicions. També ofereix activitats amb 50% de descompte per als socis de FANOC, pots veure’l als nostres mitjans aquí.

CaixaForum

A CaixaForum Barcelona us esperen els millors plans de cultura i art. Situat a la muntanya de Montjuïc, és un espai amb Tallers, Concerts, exposicions, espectacles, conferències i debats.

A més, ofereix 25% de descompte en entrada a exposicions i en activitats a famílies nombroses. Menors de 16 anys, entrada gratuïta a les exposicions.
Descomptes puntuals exclusius per a socis de FANOC del 50% en algunes de les activitats i tallers, ho pots veure  aquí.

Parc de la Ciutadella

Ubicat al districte de Ciutat Vella, el parc de la Ciutadella va ser dissenyat l’any 1881 i eludeix al jardí de Luxemburg, de París.

Al parc hi ha l’antic Arsenal de la Ciutadella, actual seu del Parlament de Catalunya, a més de diversos edificis. Entre ells, es destaquen dos antics museus que formen part del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ​​una església i un col·legi, a més de l’Umbráculo i l’Hivernacle, dedicats a la conservació d’espècies botàniques.

Activitat gratuïta per al públic en general.

Zoo de Barcelona

El Parc Zoològic de Barcelona és un zoològic situat al parc de la Ciutadella, a Barcelona.

A més ofereix un descompte del 20% a la tarifa base d’adult o de nen (només a taquilla) presentant el carnet de família nombrosa. I fent-te l’abonament anual familiar per 94,05 euros (quota d’inscripció gratuïta per a socis de FANOC), podreu visitar el Zoo totes les vegades que vulgueu i participar en un munt d’activitats exclusives.

Museu d’Il·lusions

El Museu d´Il·lusions de Barcelona s´ha consolidat com un dels museus més originals i divertits de la ciutat. Aquest pla, tant per a grans com per als més petits de la família, és de les millors opcions per fer.

En aquest museu es poden interactuar amb grans murals i les seves il·lustracions en 3D estan realitzades pels millors pintors de murals i destaquen per la seva qualitat i originalitat. Està obert de dilluns a diumenge de 11 a 19 hores, i cal reservar entrada el dia anterior per poder accedir-hi.

Pots veure la informació i comprar els tickets aquí

Bubbleparc Barcelona

Per a aquelles famílies que busquen diversió i volen passar-s’ho en gran, Bubbleparc Barcelona és la millor opció. En aquest parc de diversions, grans i nois no tindran ni un segon d’avorriment.

Entre les atraccions, hi ha el bungydome, que compta amb quatre saltadors i una dotzena d’espectadors en activitat permanent. Flotar dins una bombolla pròpia és el somni de molts nens. El bubblepod ofereix aquesta experiència a través d´una sèrie d´esferes transparents amb tancaments hermètics que suren dins d´una piscina pneumàtica amb 40 cm d’aigua.

Pels més petits a partir dels 12 mesos, hi ha una flotilla de vaixells amb motors elèctrics que naveguen per una piscina. L’experiència de dirigir la pròpia nau amb tota la llibertat que l’aigua atorga constitueix una experiència enriquidora. Els vaixells giren i xoquen suaument, armant trobades i bifurcacions.

Pots veure els preus i comprar els tickets aquí

Tibidabo

El Tibidabo és, amb 512 metres sobre el nivell del mar, el pic més alt de la serra de Collserola, al municipi de Barcelona. És popular per les seves vistes sobre la ciutat i pels seus espais naturals, que són usats amb fins recreatius.

Al cim del Tibidabo es troben diversos edificis, entre els quals destaca el Temple Expiatori del Sagrat Cor. Aquesta església, a causa del seu disseny i la seva ubicació a dalt de la muntanya, i per descomptat el seu nom, recorden la Basílica del Sacré Cœur del barri parisenc de Montmartre.

Gràcies a FANOC, les famílies nombroses poden obtenir el Carnet Tibiclub familiar amb accés al parc durant un any sense importar el nombre de fills per 168€ més una quota d’inscripció de 24 euros. A més hi ha una troabada anual a preu especial, pots veure-ho aquí.

Magic Fountain of Montjuïc

La font Màgica de Montjuïc o simplement anomenada font de Montjuïc, està situada a la plaça de Carles Buïgas, al districte de Sants-Montjuïc, Barcelona. És l’element principal d’un conjunt de jocs de llum i aigua que es desenvolupa a tot l’eix des del Palau Nacional fins a la plaça d’Espanya, que inclou cascades i estanys.

Activitat gratuïta per al públic en general.

Barcelona Bosc Urbà

Pels amants dels esports extrems, el bosc urbà de Barcelona és el millor pla. Aquí trobareu circuits d’aventura, jumping en alçada i les millors tirolines de Barcelona.

Hi ha un circuit familiar per a més grans de 8 anys ia partir de 1,35 metres d’alçada, i un altre per a més grans d’11 anys i 1,45 metres d’alçada. Per tant, hi ha activitats per a totes les edats.

Pots veure els preus i comprar els tickets aquí.

Mercat de la boqueria

El Mercat de Sant Josep, popularment conegut com a La Boqueria, és un mercat municipal que es troba a la Rambla de Barcelona. A més de ser un lloc on es pot comprar tota mena de productes frescos, és també una atracció turística.

Activitat gratuïta per al públic en general.

Les platges de Barcelona

Si el clima acompanya, què millor que anar a la platja en família. Les platges de Barcelona són precioses i són el lloc ideal perquè els més petits puguin banyar-se a les seves aigües i jugar a la sorra.

Activitat gratuïta per al públic en general.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc ha estat testimoni i protagonista de fets transcendentals, cosa que li ha conferit el seu caràcter actual. Primer va ser l’Exposició Internacional celebrada a Barcelona el 1929, que va impulsar la urbanització de la zona. Més recentment, la celebració dels Jocs Olímpics del 1992 va significar una important renovació.

És un lloc ple d’atractius i amb una història riquíssima, per tant la vostra visita és obligatòria.

Activitat gratuïta per al públic en general.

Telefèric de Barcelona

A Barcelona n’hi ha no un, sinó dos telefèrics. Es tracta del Telefèric del Port i del Telefèric de la muntanya de Montjuïc. A més de ser un transport molt original, us dóna la possibilitat d’arribar d’un lloc a un altre de la ciutat en molt pocs minuts i amb unes vistes impressionants.

Pots veure els preus i comprar els  tickets aquí

Museu de la Xocolata

El museu de la Xocolata és un museu privat a la ciutat de Barcelona. Propietat del Gremi de Pastisseria de Barcelona dedicat en exclusiva a la xocolata. El museu va obrir les portes per primera vegada l’any 2000, com una petita empresa dels membres del gremi. Avui és un dels museus més atractius de la ciutat.

A més, tots els socis de FANOC tenen un 20% de descompte a l’entrada (no inclou visita guiada). Pots veure-ho aquí.

Gaudí Experience

Trobem aquest museu enfocat a l’arquitecte modernista espanyol, amb exhibicions i una pel·lícula interactiva en 4D.

Pots veure els preus i comprar els tickets aquí

Museu de Cera de Barcelona

El Museu de Cera de Barcelona està situat a la Rambla, el carrer més conegut de Barcelona. Podràs recórrer els 28 escenaris, entre els quals destaquen el Saló de la Fama, els esportistes, la Casa de Paper o Star Wars i coneixeràs més de 150 figures d’actors, cantants, esportistes i molts més.

A més, ofereix als socis de FANOC pack d’oferta per a tota la família i per a integrants d’una família nombrosa que no assisteixin com a pack el descompte serà d’un 15% a les entrades tant adult com nen. Pots veure-ho aquí.

Poble Espanyol

El Poble Espanyol és un museu arquitectònic a l’aire lliure ubicat a la muntanya de Montjuïc a la ciutat de Barcelona, ​​a pocs metres de les Fonts Màgiques de Montjuïc.

Els socis de FANOC tenen un preu especial per només 9€ l’entrada en comptes del preu habitual de 14€. Pots veure-ho aquí

Recorda que amb FANOC pots fer activitats de lleure en família a preus especials. Pots informar-te a través de la web i els nostres canals de comunicació.

Feu un comentari